קרספל עם רדיצ'יו וגבינת עיזים
קרספל עם רדיצ'יו וגבינת עיזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 595 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.42 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, בצל, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. מתכונים דומים: גבינת עיזים-רדיצ'יו קסדילות, ברוסקטה של רדיצ'יו וגבינת עיזים, ו חבילות סופרסטה עם רדיצ'יו וגבינת עיזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
להכנת קרספל, מנפים קמח לקערה. סדקו ביצים לקערה והקציפו, הוסיפו חלב מעט בכל פעם עד שהכל משולב. אפשר לנוח 30 דקות.
להכנת המילוי מחממים שמן זית במחבת מטגן בגודל 8 אינץ ' עד לעישון.
מוסיפים בצל ומקפיצים עד לריכוך, בערך 5 עד 6 דקות.
קולים עד לריכוך, בערך 5 עד 6 דקות, ושופכים תערובת לקערה. מערבבים פנימה גבינת עיזים, חומץ בלסמי ופטרוזיליה ומניחים בצד.
מחממים מחבת טפלון בגודל 6 אינץ ' עד שהיא חמה ומברישים בשמן זית. הפעל חום עד בינוני ויוצקים 1 1/2 כפות הבלילה לתוך המחבת. מבשלים עד להזהבה בהירה, כדקה, והופכים. המשך בתהליך עד לשימוש בכל הבלילה, והניב בין 8 ל -10 קרספל. ממלאים כל קרספלה בתערובת גבינת עזים של 2 כפות ומקפלים לשניים. המשך למלא את כל הקרפים עד שכל הקרפים מלאים. הקפידו להשאיר 4 כפות תערובת גבינת עיזים לציפוי.
חמאת תחתון וכל הצדדים של 10-אינץ על ידי 8-אינץ קרמיקה אפיית צלחת.
הניחו קרספל מלא חופף בתבנית אפייה. מריחים את תערובת גבינת העיזים שנותרה מעל ומכניסים לתנור עד שצנרת חמה ופריכה מעל, בערך 12 עד 15 דקות.
מוציאים ומגישים עם סלט רדיצ ' יו גולמי.