קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

קרספל עם רדיצ'יו וגבינת עיזים

קרספל עם רדיצ'יו וגבינת עיזים
קרספל עם רדיצ'יו וגבינת עיזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 595 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.42 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, בצל, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. מתכונים דומים: גבינת עיזים-רדיצ'יו קסדילות, ברוסקטה של רדיצ'יו וגבינת עיזים, ו חבילות סופרסטה עם רדיצ'יו וגבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להכנת קרספל, מנפים קמח לקערה. סדקו ביצים לקערה והקציפו, הוסיפו חלב מעט בכל פעם עד שהכל משולב. אפשר לנוח 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להכנת המילוי מחממים שמן זית במחבת מטגן בגודל 8 אינץ ' עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל ומקפיצים עד לריכוך, בערך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
הוסף רדיצ ' יו.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
6
קולים עד לריכוך, בערך 5 עד 6 דקות, ושופכים תערובת לקערה. מערבבים פנימה גבינת עיזים, חומץ בלסמי ופטרוזיליה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים מחבת טפלון בגודל 6 אינץ ' עד שהיא חמה ומברישים בשמן זית. הפעל חום עד בינוני ויוצקים 1 1/2 כפות הבלילה לתוך המחבת. מבשלים עד להזהבה בהירה, כדקה, והופכים. המשך בתהליך עד לשימוש בכל הבלילה, והניב בין 8 ל -10 קרספל. ממלאים כל קרספלה בתערובת גבינת עזים של 2 כפות ומקפלים לשניים. המשך למלא את כל הקרפים עד שכל הקרפים מלאים. הקפידו להשאיר 4 כפות תערובת גבינת עיזים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חמאת תחתון וכל הצדדים של 10-אינץ על ידי 8-אינץ קרמיקה אפיית צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
הניחו קרספל מלא חופף בתבנית אפייה. מריחים את תערובת גבינת העיזים שנותרה מעל ומכניסים לתנור עד שצנרת חמה ופריכה מעל, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים ומגישים עם סלט רדיצ ' יו גולמי.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח