קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

קרפ זינפנדל תות ריבס

קרפ זינפנדל תות ריבס
תות ריבס זינפנדל קרפס היא ארוחת בוקר ים תיכונית. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 1044 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -50 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, סירופ ריבס ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . זה מושלם ליום האם . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קרפ ריבס תותים , קרפ לימון הל עם רפרפת ריבס תותים , וטרייפל תות זינפנדל .

הוראות

1
בקערה, טורפים יחד את החומרים היבשים. בקערה נפרדת, טורפים יחד מרכיבים רטובים. מערבבים לאט את החומרים היבשים לתוך הרטוב. מצננים במשך שעה. מסננים, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגהבערך 3 אונקיות קמח עוגה
כ-7 אונקיות (75 גרם) ג'ינג'ר טריכ-7 אונקיות (75 גרם) ג'ינג'ר טרי
2
מוסיפים למחבת חמה מספיק בלילה כדי לצפות דק את תחתית התבנית. מבשלים קרפ כדקה או עד שהחלק התחתון של קצוות הקרפ מתחיל להתכרבל. הופכים ומבשלים כ-30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
בערך 7 אונקיות ג'ינג'ר טריבערך 7 אונקיות ג'ינג'ר טרי
3
מסירים כל קרפ ועורמים על צלחת. מניחים בצד עד שמוכנים למילוי.
1
מוסיפים את כל החומרים לסיר ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד לצמצום בערך 3/4 מהדרך. מסננים ואז ממשיכים לצמצם לסירופ בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 אגוז מוסקט שלם, כתוש1/2 אגוז מוסקט שלם, כתוש
ציוד שתשתמש בו
גרגירי פלפל ורוד כתושגרגירי פלפל ורוד כתוש
1
שמים את החומרים בסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד לצמצום בערך 3/
מרכיבים שתצטרך
גרגירי פלפל ורוד כתושגרגירי פלפל ורוד כתוש
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס סירופ ריבס1/4 כוס סירופ ריבס
2
מסננים ואז ממשיכים לצמצם לסירופ כבד.
מרכיבים שתצטרך
1.5 פאונד ריבס חתוך לקוביות גדולות1.5 פאונד ריבס חתוך לקוביות גדולות
1
מניחים את החומרים בקערה של מערבל סטנד עם משוט ושמנת עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר לעשות זאת לסירוגין עם מיקסר ידני.
מרכיבים שתצטרך
ריבס, חתוך לקוביות גדולותריבס, חתוך לקוביות גדולות
ציוד שתשתמש בו
3 ליטר תותים, קלופים3 ליטר תותים, קלופים
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
בערך 1.5 אונקיות סוכרבערך 1.5 אונקיות סוכר
1
מקפיצים תותים בכמות קטנה של חמאת ריבס עד שהם רכים מעט.
מרכיבים שתצטרך
בערך 7 אונקיות (187 גרם) סוכרבערך 7 אונקיות (187 גרם) סוכר
בערך 7 אונקיות סוכרבערך 7 אונקיות סוכר
בערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכרבערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכר
2
מוסיפים סוכר וניל. מכסים עם חומץ פטל.
מרכיבים שתצטרך
בערך 7 אונקיות סוכרבערך 7 אונקיות סוכר
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
3
מורחים על תבנית יריעות לצינון.
מרכיבים שתצטרך
כ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדלכ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדל
ציוד שתשתמש בו
בערך 11 אונקיות זינפנדלבערך 11 אונקיות זינפנדל
4
ממלאים קרפים בחלק מתערובת התותים ועוד מעט חמאת ריבס. מקפלים לרבעים ומניחים על מגש זילוף, 3 בכל פעם, מנוקדים בכמות קטנה של חמאת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קרפיםקרפים
1
להניח קרפ אחד מושחם ולמרוח במעט חמאת ריבס. כף חלק מהתותים המוקפצים במרכז ומקפלים את הקרפ כך שהוא יחפוף מעט.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
מפזרים מעט מסוכר הווניל ומשחימים בעזרת לפיד.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
3
מזלפים מעט מסירופ זינפנדל מעל, ומפזרים גרגירי פלפל ורוד ותותים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ZinfandelZinfandel
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מגישים עם גלידה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת

מרכיבים

85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'About 3 ounces bread flourAbout 3 ounces bread flour227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה, טמפרטורת החדרחמאה, טמפרטורת החדר8שרימפס וורידיםSome rhubarb butterSome rhubarb butter85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'About 3 ounces melted butterAbout 3 ounces melted butter85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'About 3 ounces cake flourAbout 3 ounces cake flour3חלמוניםחלמונים3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)75חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'About 7 ounces fresh gingerAbout 7 ounces fresh ginger8שרימפס וורידיםגלידהגלידה3661 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס1מוסקט שלם, מרוסקמוסקט שלם, מרוסק8שרימפס וורידיםCrushed pink peppercornsCrushed pink peppercorns8שרימפס וורידיםחומץ פטלחומץ פטל31חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סירופ ריבססירופ ריבס680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'rhubarb, cut into large chunksrhubarb, cut into large chunks1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות3pintsתותים, מגולשיםתותים, מגולשים3pintsתותים, מגושם ובתורתותים, מגושם ובתור43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'About 1.5 ounces sugarAbout 1.5 ounces sugar187חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'About 7 ounces sugarAbout 7 ounces sugar200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'About 7 ounces sugarAbout 7 ounces sugar1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים8שרימפס וורידיםסוכר ונילסוכר וניל2בצל צהוב בינוני, קצוץכ-6 כוסות מיםכ-6 כוסות מים3001 לב מפאלדי טרי אם אפשרAbout 11 ounces ZinfandelAbout 11 ounces Zinfandel

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, שמפניה, בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן

שמנת שרי, פורט ושמפניה הם הבחירות המובילות שלי לקרפים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Moet & Chandon White Star (). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.