קרפ מתוק ודביק
קרפ מתוק ודביק יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך חמאה, 1/4 qt. חלב, ציפוי קצפת מגניב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציצות דביקות ומתוקות, צלעות דביקות ומתוקות, ו צלעות מתוקות ודביקות (מתכונים דומים).
הוראות
סוכר חום 1 qt. (4 כוסות) של החלב בסיר קטן כבד תחתית על חום בינוני-נמוך עד שהתערובת רק מתחילה לרתוח. להפחית את החום נמוך; מבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ. (מילוי מבושל כאשר התערובת עבה וקרמל צבעוני.)
מניחים ביצים, נשאר 1 כוס חלב, חמאה, קמח ומלח במיכל בלנדר; לכסות. להתמזג על מהירות בינונית עד מעורבב היטב וחלק.
מצקת 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת חם משומן קלות. מבשלים עד שחום קל בכל צד. חזור לעשות בסך הכל 8 קרפים. כף 2 כף. ממלא את המרכז של כל קרפ.
מגישים קרפים חמים, עם שוקולד, שקדים וציפוי מוקצף.