מתכון קרפים קרם הל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הל לימון קרפים עם פודינג תות, גלידת הל, ו גלידת זעפרן הל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח. מערבבים במרכיבים קרפ הנותרים. הכה עם מקציף חוט או מקצף יד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חמאה קלה מחבת 6 אינץ'; חום מעל חום בינוני עד מבעבע. עבור כל קרפ, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה למחבת; מיד לסובב מחבת עד הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום בהיר. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. מחסנית קרפים, הצבת נייר שעווה בין כל; לשמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
בקערה קטנה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה, סוכר חום והל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה על 2 דקות או רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים שמנת חמוצה.