קרפי גבינה אפויים
צריך ללא גלוטן, primal, ו ארוחת בוקר pescatarian? קרפ גבינה אפוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חמאה, עלי בזיליקום, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פנקייק אפוי (קרפים) עם גבינת קוטג', קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, ו קרפי גבינה אפויים מלוחים ללא קמח [ללא גלוטן].
הוראות
לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מחממים מחבת nonstick 6 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך.
מברשת המחבת עם קצת חמאה. עובד במהירות, יוצקים 3 כפות של תערובת הביצה לתוך המחבת, מסתחרר כדי מעיל התחתון של המחבת באופן שווה. לכסות ולבשל עד קרפ הביצה מוגדר רק, על 1 דקה. הפוך את המחבת על צלחת, ולאפשר את קרפ הביצה לרדת על הצלחת. חזור לעשות 10 קרפים בסך הכל, צחצוח המחבת עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים על הצלחת.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה. מסדרים 1 קרפ ביצה על משטח עבודה.
מניחים חלק מגבינת פונטינה ומוצרלה במרכז קרפ הביצה, ואז מפזרים קצת בזיליקום.
מניחים את קרפ מלא בתבנית אפייה מוכנה, בצד התפר למטה. חזור עם קרפים הביצה הנותרים, גבינה, בזיליקום. כפית את רוטב המרינרה על הקרפים.
מפזרים את הפרמזן ואת הנקודה עם 2 כפות של חמאה.
אופים עד שהגבינה נמסה והחלק העליון הוא זהוב, כ -15 דקות.
1/2 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
1/2 כפית מלח ים, ועוד לטעום
1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי, ועוד לפי הטעם
2 (32 אונקיה) פחיות עגבניות מרוסקות
בסיר תבשיל גדול, מחממים את השמן מעל להבה בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון עד הבצלים שקופים, על 10 דקות.
מוסיף את הסלרי, גזר, ו 1/2 כפית של כל מלח ופלפל.
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות ועלי המפרץ, ומבשלים שנחשפו על אש נמוכה עד שהרוטב מתעבה, כ 1 שעה.
הסר וזרוק את עלה המפרץ. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות ולקרר. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)