קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

קרפי גבינה אפויים

קרפי גבינה אפויים
צריך ללא גלוטן, primal, ו ארוחת בוקר pescatarian? קרפ גבינה אפוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חמאה, עלי בזיליקום, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פנקייק אפוי (קרפים) עם גבינת קוטג', קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, ו קרפי גבינה אפויים מלוחים ללא קמח [ללא גלוטן].

הוראות

1
לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מחממים מחבת nonstick 6 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מברשת המחבת עם קצת חמאה. עובד במהירות, יוצקים 3 כפות של תערובת הביצה לתוך המחבת, מסתחרר כדי מעיל התחתון של המחבת באופן שווה. לכסות ולבשל עד קרפ הביצה מוגדר רק, על 1 דקה. הפוך את המחבת על צלחת, ולאפשר את קרפ הביצה לרדת על הצלחת. חזור לעשות 10 קרפים בסך הכל, צחצוח המחבת עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרפיםקרפים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה. מסדרים 1 קרפ ביצה על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מניחים חלק מגבינת פונטינה ומוצרלה במרכז קרפ הביצה, ואז מפזרים קצת בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
7
גלגל את הקרפ.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
מניחים את קרפ מלא בתבנית אפייה מוכנה, בצד התפר למטה. חזור עם קרפים הביצה הנותרים, גבינה, בזיליקום. כפית את רוטב המרינרה על הקרפים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
גבינהגבינה
קרפיםקרפים
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מפזרים את הפרמזן ואת הנקודה עם 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
10
אופים עד שהגבינה נמסה והחלק העליון הוא זהוב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
1/2 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
12
2 בצל קטן, קצוץ דק
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
13
2 שיני שום, קצוץ דק
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
14
2 גבעולים סלרי, קצוץ דק
מרכיבים שתצטרך
צלע סלריצלע סלרי
15
2 גזר, קלופים וקצוצים דק
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
16
1/2 כפית מלח ים, ועוד לטעום
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
17
1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי, ועוד לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
18
2 (32 אונקיה) פחיות עגבניות מרוסקות
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
19
2 עלי דפנה יבשים
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים
20
בסיר תבשיל גדול, מחממים את השמן מעל להבה בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
21
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון עד הבצלים שקופים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
22
מוסיף את הסלרי, גזר, ו 1/2 כפית של כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
סלריסלרי
23
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
24
מוסיפים את העגבניות ועלי המפרץ, ומבשלים שנחשפו על אש נמוכה עד שהרוטב מתעבה, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
25
הסר וזרוק את עלה המפרץ. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות ולקרר. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
רוטברוטב