קרפי ריבס שמנת
קרם ריבס קרפים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מכין 5 מנות עם 652 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ריבס-קרפים כתומים, קרפי ריבס תות, ו קרפי ריבס מתוקים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, מקציפים ביצים, חלב, חמאה מומסת, סוכר ומלח. מקציפים בקמח עד לקבלת תערובת חלקה; תן לעמוד במשך 30 דקות.
ממיסים 1/2 כפית חמאה ב-8 אינץ'. מחבת טפלון.
יוצקים 1/4 כוס בלילה למרכז המחבת; מרימים והופכים את התבנית לכיסוי התחתית. מבשלים עד להשחמה קלה; הופכים ומשחימים את הצד השני.
מוציאים לרשת; מכסים במגבת נייר. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, הוסף חמאה למחבת לפי הצורך.
בינתיים, לרוטב, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והקינמון בסיר. מערבבים ריבס. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שמסמיך מעט והרברב רך.
למילוי, בקערה, מקציפים גבינת שמנת ו 1/4 כוס מרוטב הריבס עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
מניחים כף מעוגלת על כל קרפ; מקפלים לשניים וחצי שוב ויוצרים משולש. אבק עם סוכר של קונדיטורים.