קרפי שוקולד-פירות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו קרפים של פירות שוקולד. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 250 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 75 סנט למנה מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, קינמון הקרקע, מילוי פאי דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פירות קרפים, קרפי פירות טרופיים, ו פירות ממולאים קרפים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את חלב החמאה, הביצים והחמאה.
מערבבים את הקמח, הסוכר והקקאו; מוסיפים לתערובת חלב חמאה ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים 2 כפות בלילה למרכז המחבת. מעלית ולהטות פאן כדי מעיל תחתון באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
בקערה חסינת מיקרוגל, שלבו את מילוי הפשטידה, האפרסקים והקינמון. מיקרוגל, חשף, על גבוהה עבור 3-4 דקות או עד מחומם דרך, ערבוב פעם אחת. מערבבים בתמצית. כפית 2 כפות מילוי במרכז כל קרפ. מקפלים דפנות קרפ מעל מילוי.
מזלפים ציפוי גלידה ומקשטים בקצפת אם רוצים.