לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו קרפים של פירות שוקולד. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 250 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 75 סנט למנה מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, קינמון הקרקע, מילוי פאי דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פירות קרפים, קרפי פירות טרופיים, ו פירות ממולאים קרפים.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים 2 כפות בלילה למרכז המחבת. מעלית ולהטות פאן כדי מעיל תחתון באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה חסינת מיקרוגל, שלבו את מילוי הפשטידה, האפרסקים והקינמון. מיקרוגל, חשף, על גבוהה עבור 3-4 דקות או עד מחומם דרך, ערבוב פעם אחת. מערבבים בתמצית. כפית 2 כפות מילוי במרכז כל קרפ. מקפלים דפנות קרפ מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי