קרפים מלאים פטל
קרפים ממולאים פטל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 327 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך סוכר, אבקת סוכר, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: קרפים מלאים ריבה, קרפים ממולאים בנקניקיות, ו קרפים מלאים בכרוב כבוש.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
פטל טרי וסוכר וניל, מתכון כדלקמן
עבור קרפים: מחממים את התנור ל 150 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בבלנדר, מוסיפים את הביצים, חלב, קמח, סוכר ומלח. תערובת עד התערובת יוצרת בלילה חלקה. מחממים מחבת קרפ בגודל 10 אינץ ' או מחבת על אש בינונית-נמוכה.
הוסף קוביית חמאה 1 למחבת. כאשר החמאה נמסה, להוסיף 1/4 כוס הבלילה ולהטות במהירות את המחבת כדי ליצור ציפוי אפילו של הבלילה על החלק התחתון של המחבת. מבשלים 1 דקה עד סט מעט השחמה. באמצעות מרית עמידים בחום, בזהירות לשחרר את הצדדים בעדינות להפוך את קרפ מעל. לבשל במשך 1 דקה. חזור עם שאר החמאה והחמאה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את תמצית הריבה והוניל. באמצעות כפית מדידה 1-כפית, כפית 2 כפיות של תערובת ריבה למרכז של כל קרפ. באמצעות החלק האחורי של הכף, להפיץ את הריבה באופן שווה על הקרפים עוזב גבול 1/2 אינץ'. החל בקצה הקרוב ביותר, לגלגל את הקרפים לצורות צינור. מסדרים את הקרפים על תבנית האפייה מוכנה ומניחים בתנור חם, עד 20 דקות, עד מוכן לשרת.
עבור הקצפת: בקערת ערבוב גדולה, להכות את השמנת הכבדה עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל. המשך להכות עד הקרם מחזיק פסגות נוקשות.
מעבירים את הקרפים למגש הגשה ומפזרים סוכר וניל.
מוסיפים את הסוכר לקערה של מעבד מזון. באמצעות סכין חיתוך, פרוס את שעועית וניל לשניים, לאורכו, לגרד את הזרעים.
מוסיפים את זרעי הוניל לסוכר. דופק 10 עד 15 פעמים עד וניל וסוכר משולבים.
חותכים את תרמיל וניל ריק לחתיכות 1 אינץ ' ולהוסיף לצנצנת זכוכית מייסון.
מוסיף את הסוכר וניל לצנצנת ולאטום. לנער את הצנצנת לפני השימוש.