קרפים ממולאים פטל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 327 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך סוכר, אבקת סוכר, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: קרפים מלאים ריבה, קרפים ממולאים בנקניקיות, ו קרפים מלאים בכרוב כבוש.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
פטל טרי וסוכר וניל, מתכון כדלקמן
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
עם 50 קלוריות
3
עבור קרפים: מחממים את התנור ל 150 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בבלנדר, מוסיפים את הביצים, חלב, קמח, סוכר ומלח. תערובת עד התערובת יוצרת בלילה חלקה. מחממים מחבת קרפ בגודל 10 אינץ ' או מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף קוביית חמאה 1 למחבת. כאשר החמאה נמסה, להוסיף 1/4 כוס הבלילה ולהטות במהירות את המחבת כדי ליצור ציפוי אפילו של הבלילה על החלק התחתון של המחבת. מבשלים 1 דקה עד סט מעט השחמה. באמצעות מרית עמידים בחום, בזהירות לשחרר את הצדדים בעדינות להפוך את קרפ מעל. לבשל במשך 1 דקה. חזור עם שאר החמאה והחמאה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את תמצית הריבה והוניל. באמצעות כפית מדידה 1-כפית, כפית 2 כפיות של תערובת ריבה למרכז של כל קרפ. באמצעות החלק האחורי של הכף, להפיץ את הריבה באופן שווה על הקרפים עוזב גבול 1/2 אינץ'. החל בקצה הקרוב ביותר, לגלגל את הקרפים לצורות צינור. מסדרים את הקרפים על תבנית האפייה מוכנה ומניחים בתנור חם, עד 20 דקות, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קרפים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
10 לחמניות לבנות
ריבה
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
עבור הקצפת: בקערת ערבוב גדולה, להכות את השמנת הכבדה עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל. המשך להכות עד הקרם מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
8
מעבירים את הקרפים למגש הגשה ומפזרים סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
קרפים
9
מגישים עם קצפת ופטל טרי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
עם 50 קלוריות
1
מוסיפים את הסוכר לקערה של מעבד מזון. באמצעות סכין חיתוך, פרוס את שעועית וניל לשניים, לאורכו, לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את זרעי הוניל לסוכר. דופק 10 עד 15 פעמים עד וניל וסוכר משולבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה