קרפים ממולאים פטל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 327 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך סוכר, אבקת סוכר, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: קרפים מלאים ריבה, קרפים ממולאים בנקניקיות, ו קרפים מלאים בכרוב כבוש.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
פטל טרי וסוכר וניל, מתכון כדלקמן
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
3
עבור קרפים: מחממים את התנור ל 150 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בבלנדר, מוסיפים את הביצים, חלב, קמח, סוכר ומלח. תערובת עד התערובת יוצרת בלילה חלקה. מחממים מחבת קרפ בגודל 10 אינץ ' או מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף קוביית חמאה 1 למחבת. כאשר החמאה נמסה, להוסיף 1/4 כוס הבלילה ולהטות במהירות את המחבת כדי ליצור ציפוי אפילו של הבלילה על החלק התחתון של המחבת. מבשלים 1 דקה עד סט מעט השחמה. באמצעות מרית עמידים בחום, בזהירות לשחרר את הצדדים בעדינות להפוך את קרפ מעל. לבשל במשך 1 דקה. חזור עם שאר החמאה והחמאה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את תמצית הריבה והוניל. באמצעות כפית מדידה 1-כפית, כפית 2 כפיות של תערובת ריבה למרכז של כל קרפ. באמצעות החלק האחורי של הכף, להפיץ את הריבה באופן שווה על הקרפים עוזב גבול 1/2 אינץ'. החל בקצה הקרוב ביותר, לגלגל את הקרפים לצורות צינור. מסדרים את הקרפים על תבנית האפייה מוכנה ומניחים בתנור חם, עד 20 דקות, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קרפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנות
ריבה
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
עבור הקצפת: בקערת ערבוב גדולה, להכות את השמנת הכבדה עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל. המשך להכות עד הקרם מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מעבירים את הקרפים למגש הגשה ומפזרים סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
קרפים
9
מגישים עם קצפת ופטל טרי.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1
מוסיפים את הסוכר לקערה של מעבד מזון. באמצעות סכין חיתוך, פרוס את שעועית וניל לשניים, לאורכו, לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את זרעי הוניל לסוכר. דופק 10 עד 15 פעמים עד וניל וסוכר משולבים.