קרפים מלוחים קלים
המתכון קרפים מלוחים קל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 14. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. . אם יש לך חמאה, עוף צלוי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Bã¡nh XÃo (קרפים וייטנאמיים מלוחים ממולאים שרימפס ופטריות), וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, ו חומוס טעים ומהיר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה, לשלב קמח ומלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד ביצים, חלב וחמאה מומסת.
לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת קמח עד חלקה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה. מסננים תערובת לקערה נקייה.
מחממים מחבת קטנה שאינה מקל או מחבת קרפ מעל חום בינוני.
יוצקים כ 1/4 גביע הבלילה למרכז המחבת, מסתחרר מחבת למעיל. לבשל במשך כ 1 דקה או עד התחתונה הוא צבע זהוב בהיר. הפוך ומבשל במשך 30 שניות.
העברה לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה. (איפור מראש: מחסנית קרפים בין נייר שעווה, לעטוף להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש.)
מילוי עוף ושום: במחבת, להמיס 3 כפות של החמאה על חום גבוה בינוני עם שום טימין.
מוסיפים עוף ומבשלים, ערבוב במשך 5 דקות או עד מחומם דרך. מערבבים בגבינת שמנת עד נמס וחלק.
הסר מהחום ולחלק את תערובת העוף למרכז של כל קרפ לקפל מעל.
מניחים בצלחת תבשיל רדודה, חופפים מעט. ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה טפטוף מעל קרפים ממולאים.
מניחים בתנור שחומם מראש במשך כ 10 דקות או עד מחומם דרך.
מפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.