קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קרפים ממולאים בריבה

קרפים ממולאים בריבה

הוראות

1
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה (זה מונע קרפים קשים). מערבבים יחד ריבה וברנדי בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים תנור ל 121°.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קרפיםקרפים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הוסף 1/2 כפית חמאה למחבת ומברשת לתחתית המעיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חום מעל חום מתון עד חם, על 30 שניות, ואז לשפוך 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת, הטיה למעייל התחתון באופן שווה. מבשלים עד מתחת הוא זהב חיוור, 11/2 עד 2 דקות, ואז מחבת אידיוט כדי לשחרר קרפ להעיף קרפ עם מרית. מבשלים עד מתחת הוא זהב חיוור, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר קרפ עם מרית על משטח עבודה, מתהפך כך צד מבושל הראשון הוא כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מורחים קרפ בכל רחבי עם 1 כף ריבה לגלגל את סגנון ג ' לי רול.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מעבירים למגש אטום לחום ולשמור על חום בתנור. הפוך 7 קרפים יותר באותו אופן, העברה לתנור (קרפים מגולגלים ניתן לארגן זה לצד זה או מוערמים כמו יומני). אבק בנדיבות עם סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ריבהריבה
8
פתקים של טבחים
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
* קרפים (ללא ריבה) ניתן לעשות 1 יום קדימה, המשיך מקורר, מופרדים בין שכבות של נייר שעווה, במיכל אטום. לחמם קרפים בתנור 177° בקבוצות על תבנית אפייה גדולה באמצע התנור עד חם, על 1 דקה, ואז להפיץ עם ריבה ולהפשיל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
2
לחמם את כל קרפים מגולגלים על תבנית אפייה בתנור עד חם, 1 עד 2 דקות. אבק עם סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
Heat all rolled crêpes on baking sheet in oven until hot, 1 to 2 minutes. Dust with vanilla sugar.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן