קרפים מתובלים עם בשר חזיר ורוטב מורניי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים כוסמת מלוחים עם בשר חזיר ורוטב Mornay. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 276 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, ביצה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרוק-מאדאם, רוטב מורניי (כריך חזיר וגבינה בגריל עם ביצה מטוגנת ורוטב מורניי), כרובית קרפים Mornay, ו קרפים כוסמת.
הוראות
כדי להכין קרפים, לשקול או כף קל 3 אונקיות (כ 2/3 כוס) כל המטרה קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח לכל מטרה, 1 כוס חלב, קמח כוסמת, מלח, וביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד חלקה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מחממים מחבת קרפ 9 אינץ ' או מחבת nonstick מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
יוצקים על 1/4 גביע הבלילה למרכז המחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה. בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הפוך קרפ מעל כאשר זה יכול להיות מזועזע רופף מן מחבת בצד התחתון הוא השחמה קלות; לבשל 30 שניות.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב. חזור על הליך חמש פעמים עם הבלילה שנותרה. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
כדי להכין מילוי, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים ירך חזיר ושום למחבת; מבשלים 3 דקות או עד השום רך והחזיר משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף פטריות; להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד פטריות להתחיל לרכך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק, פטרוזיליה ופלפל; מבשלים, חשופים, 10 דקות או עד שהנוזל מתאדה ופטריות רכות.
כפית 1/3 כוס תערובת חזיר למרכז של כל קרפ. למעלה כל מנה עם 1 כף גבינה; לקפל הצדדים מעל.
מקום מלא קרפים בתבנית אפייה 11 x 7inch. מכסים בנייר כסף; אופים ב 300 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
כדי להכין רוטב, להמס חמאה בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה.
להוסיף שאלוט; לבשל 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים 1 כף קמח לכל מטרה למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. לאט להוסיף 1 1/2 כוסות חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד חלקה; להביא רתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מסננים רוטב דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה; להשליך מוצקים. לשטוף ומחבת יבשה; מניחים על אש נמוכה, ומחזירים רוטב מתוח למחבת. מערבבים ב 1/2 כוס גבינה ושאר החומרים; מערבבים עד גבינה נמסה.