קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות

קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות
מתכון עוף קרפים עם אספרגוס ופטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מרק עוף, שרי יבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפ עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 5 כפות חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, עד זהב חיוור, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף חלב ומרק, לטאטא, ולהביא לרתיחה, לטאטא. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, לטאטא לעתים קרובות, עד רוטב velouté הוא משיי ועבה, כ 25 דקות. שמור 1/2 כוס רוטב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
לבשל שאלוט ב הנותרים חמאת כף במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 4 דקות. מערבבים לתוך רוטב ולוטה יחד עם עוף ושרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
לחתוך טיפים מאספרגוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
חותכים מספיק גבעולים לחתיכות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 1 כוס, שמירה על שארית לשימוש אחר. מבשלים טיפים בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מעבירים לקערה של קרח ומים קרים עם כפית מחוררת. לגרוף את הטיפים ולנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן להזמין לציפוי. מבשלים ולנקז אספרגוס קצוץ באותו אופן ומערבבים לתוך רוטב velouté עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
לנפות יחד קמח, מלח, אגוז מוסקט, ופלפל לטעום לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא יחד חלב, ביצה שלמה, חלמון בקערה קטנה, ואז בהדרגה לטאטא לתוך תערובת קמח. כוח הבלילה דרך מסננת בסדר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים מחבת יבשה 7-8 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה בינוני עד חם, ואז מברשת קלות מאוד עם קצת חמאה מומסת. כף על 2 כפות הבלילה לתוך מחבת, הטיה לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא שחום קל, 6 עד 10 שניות, ואז לשחרר קרפ עם מרית להעיף. לבשל עד רק מבושל דרך, כ -20 שניות, ולהעביר לצלחת. הפוך 15 קרפים יותר באותו אופן, מחבת צחצוח עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים 1/4 כוס מילוי על פני מרכז 1 קרפ להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה בחמאה, ולאחר מכן להרכיב קרפים יותר באותו אופן, הולם אותם בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים באמצע תנור 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים יחד חלמון, 2 כפות שמנת, ושמורות 1/2 כוס רוטב עד חלקה. מקציפים הנותרים 3 כפות שמנת עם מקציף עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
ציפוי כפית מעל קרפים ומטגנים 5 עד 6 סנטימטרים מחום עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
3
מחממים חמאה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים עצות אספרגוס שמורות לזרוק עד חם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שים 2 קרפים על כל אחד 8 צלחות העליון עם טיפים אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קרפיםקרפים
1
מילוי וקרפ יכול להתבצע 2 ימים קדימה, כל הזמן, בנפרד, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו