קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות

קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות
מתכון עוף קרפים עם אספרגוס ופטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מרק עוף, שרי יבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפ עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 5 כפות חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, עד זהב חיוור, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף חלב ומרק, לטאטא, ולהביא לרתיחה, לטאטא. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, לטאטא לעתים קרובות, עד רוטב velouté הוא משיי ועבה, כ 25 דקות. שמור 1/2 כוס רוטב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לבשל שאלוט ב הנותרים חמאת כף במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 4 דקות. מערבבים לתוך רוטב ולוטה יחד עם עוף ושרי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
לחתוך טיפים מאספרגוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
חותכים מספיק גבעולים לחתיכות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 1 כוס, שמירה על שארית לשימוש אחר. מבשלים טיפים בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מעבירים לקערה של קרח ומים קרים עם כפית מחוררת. לגרוף את הטיפים ולנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן להזמין לציפוי. מבשלים ולנקז אספרגוס קצוץ באותו אופן ומערבבים לתוך רוטב velouté עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
לנפות יחד קמח, מלח, אגוז מוסקט, ופלפל לטעום לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא יחד חלב, ביצה שלמה, חלמון בקערה קטנה, ואז בהדרגה לטאטא לתוך תערובת קמח. כוח הבלילה דרך מסננת בסדר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים מחבת יבשה 7-8 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה בינוני עד חם, ואז מברשת קלות מאוד עם קצת חמאה מומסת. כף על 2 כפות הבלילה לתוך מחבת, הטיה לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא שחום קל, 6 עד 10 שניות, ואז לשחרר קרפ עם מרית להעיף. לבשל עד רק מבושל דרך, כ -20 שניות, ולהעביר לצלחת. הפוך 15 קרפים יותר באותו אופן, מחבת צחצוח עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים 1/4 כוס מילוי על פני מרכז 1 קרפ להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה בחמאה, ולאחר מכן להרכיב קרפים יותר באותו אופן, הולם אותם בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים באמצע תנור 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מערבבים יחד חלמון, 2 כפות שמנת, ושמורות 1/2 כוס רוטב עד חלקה. מקציפים הנותרים 3 כפות שמנת עם מקציף עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
ציפוי כפית מעל קרפים ומטגנים 5 עד 6 סנטימטרים מחום עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
3
מחממים חמאה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים עצות אספרגוס שמורות לזרוק עד חם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים 2 קרפים על כל אחד 8 צלחות העליון עם טיפים אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קרפיםקרפים
1
מילוי וקרפ יכול להתבצע 2 ימים קדימה, כל הזמן, בנפרד, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו