קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות
מתכון עוף קרפים עם אספרגוס ופטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מרק עוף, שרי יבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפ עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 5 כפות חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך.
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, עד זהב חיוור, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף חלב ומרק, לטאטא, ולהביא לרתיחה, לטאטא. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, לטאטא לעתים קרובות, עד רוטב velouté הוא משיי ועבה, כ 25 דקות. שמור 1/2 כוס רוטב לציפוי.
לבשל שאלוט ב הנותרים חמאת כף במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 4 דקות. מערבבים לתוך רוטב ולוטה יחד עם עוף ושרי.
לחתוך טיפים מאספרגוס ולהניח בצד.
חותכים מספיק גבעולים לחתיכות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 1 כוס, שמירה על שארית לשימוש אחר. מבשלים טיפים בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, 2 עד 4 דקות.
מעבירים לקערה של קרח ומים קרים עם כפית מחוררת. לגרוף את הטיפים ולנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן להזמין לציפוי. מבשלים ולנקז אספרגוס קצוץ באותו אופן ומערבבים לתוך רוטב velouté עם מלח ופלפל לפי הטעם.
לנפות יחד קמח, מלח, אגוז מוסקט, ופלפל לטעום לתוך קערה.
לטאטא יחד חלב, ביצה שלמה, חלמון בקערה קטנה, ואז בהדרגה לטאטא לתוך תערובת קמח. כוח הבלילה דרך מסננת בסדר לקערה.
מחממים מחבת יבשה 7-8 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה בינוני עד חם, ואז מברשת קלות מאוד עם קצת חמאה מומסת. כף על 2 כפות הבלילה לתוך מחבת, הטיה לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא שחום קל, 6 עד 10 שניות, ואז לשחרר קרפ עם מרית להעיף. לבשל עד רק מבושל דרך, כ -20 שניות, ולהעביר לצלחת. הפוך 15 קרפים יותר באותו אופן, מחבת צחצוח עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים על צלחת.
מורחים 1/4 כוס מילוי על פני מרכז 1 קרפ להתגלגל לתוך גליל.
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה בחמאה, ולאחר מכן להרכיב קרפים יותר באותו אופן, הולם אותם בנוחות.
אופים באמצע תנור 15 דקות.
מערבבים יחד חלמון, 2 כפות שמנת, ושמורות 1/2 כוס רוטב עד חלקה. מקציפים הנותרים 3 כפות שמנת עם מקציף עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך תערובת חלמון.
ציפוי כפית מעל קרפים ומטגנים 5 עד 6 סנטימטרים מחום עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מחממים חמאה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים עצות אספרגוס שמורות לזרוק עד חם.
שים 2 קרפים על כל אחד 8 צלחות העליון עם טיפים אספרגוס.
מילוי וקרפ יכול להתבצע 2 ימים קדימה, כל הזמן, בנפרד, מכוסה ומקורר.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו