קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות

קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות
מתכון עוף קרפים עם אספרגוס ופטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מרק עוף, שרי יבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפ עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 5 כפות חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, עד זהב חיוור, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף חלב ומרק, לטאטא, ולהביא לרתיחה, לטאטא. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, לטאטא לעתים קרובות, עד רוטב velouté הוא משיי ועבה, כ 25 דקות. שמור 1/2 כוס רוטב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לבשל שאלוט ב הנותרים חמאת כף במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 4 דקות. מערבבים לתוך רוטב ולוטה יחד עם עוף ושרי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
לחתוך טיפים מאספרגוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
6
חותכים מספיק גבעולים לחתיכות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 1 כוס, שמירה על שארית לשימוש אחר. מבשלים טיפים בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מעבירים לקערה של קרח ומים קרים עם כפית מחוררת. לגרוף את הטיפים ולנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן להזמין לציפוי. מבשלים ולנקז אספרגוס קצוץ באותו אופן ומערבבים לתוך רוטב velouté עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
לנפות יחד קמח, מלח, אגוז מוסקט, ופלפל לטעום לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לטאטא יחד חלב, ביצה שלמה, חלמון בקערה קטנה, ואז בהדרגה לטאטא לתוך תערובת קמח. כוח הבלילה דרך מסננת בסדר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים מחבת יבשה 7-8 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה בינוני עד חם, ואז מברשת קלות מאוד עם קצת חמאה מומסת. כף על 2 כפות הבלילה לתוך מחבת, הטיה לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא שחום קל, 6 עד 10 שניות, ואז לשחרר קרפ עם מרית להעיף. לבשל עד רק מבושל דרך, כ -20 שניות, ולהעביר לצלחת. הפוך 15 קרפים יותר באותו אופן, מחבת צחצוח עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים 1/4 כוס מילוי על פני מרכז 1 קרפ להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה בחמאה, ולאחר מכן להרכיב קרפים יותר באותו אופן, הולם אותם בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים באמצע תנור 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים יחד חלמון, 2 כפות שמנת, ושמורות 1/2 כוס רוטב עד חלקה. מקציפים הנותרים 3 כפות שמנת עם מקציף עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
ציפוי כפית מעל קרפים ומטגנים 5 עד 6 סנטימטרים מחום עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
3
מחממים חמאה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים עצות אספרגוס שמורות לזרוק עד חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים 2 קרפים על כל אחד 8 צלחות העליון עם טיפים אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
קרפיםקרפים
1
מילוי וקרפ יכול להתבצע 2 ימים קדימה, כל הזמן, בנפרד, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו