קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים

קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 258 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אורז ישן עם קרמל מלוח ופקאנים קלויים, קרפים ברוטב קרמל, ו קרפים בטעם תות שוקולד עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בבלנדר תערובת עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר. להתמזג שוב לפני השימוש.
3
מברשת 8-עד 9 אינץ ' קוטר מחבת nonstick בקלילות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
חום מעל חום בינוני-גבוה.
5
יוצקים בלילת scant 1/4 כוס לתוך מחבת, הטיה כדי לאפשר הבלילה כדי מעיל התחתון של מחבת. לבשל עד קרפ הוא זהב על הקרקעית, על 1 דקה. הפוך קרפ מעל ומבשלים עד חום בתחתית, כ -45 שניות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
העברה למגבת נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, מה שהופך על 24 קרפים וערימה קרפים בין מגבות נייר. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1
מערבבים cajeta, חלב, חמאה בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מצטמצם 2 3/4 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. מערבבים בקוניאק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
3
מקום 1 קרפ על משטח עבודה.
4
מורחים עם 1 רוטב כף.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
5
מפזרים 1 כף פקאנים קצוצים. מקפלים קרפ במחצית על מילוי, ואז במחצית שוב, יצירת משולש. חזור עם קרפים שנותרו, רוטב, פקאן. מסדרים קרפים בשתי צלחות זכוכית 13x9x2-inch. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה קרפים ורוטב הנותרים בנפרד. רוטב Rewarm רק עד pourable לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
קרפיםקרפים
רוטברוטב
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
יוצקים את הרוטב שנותר מעל קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
רוטברוטב
8
אופים עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מפזרים עם כל פקאנים שנותרו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק