קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרפצ'יו סלק

קרפצ'יו סלק
קרפצ'יו סלק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 322 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, יין, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו סלק, ו קרפצ'יו סלק מוזהב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
סלק לעטוף בחוזקה בשכבות כפולות של נייר כדי להפוך 3 חבילות (2 סלק גדול או 4 בינוני לחבילה) וצולים על תבנית אפייה באמצע התנור עד למכרז, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. מגניב לחמם חבילות רדיד (הקיטור עושה סלק קל יותר לקלף), על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בעוד סלק קלויים, מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ', מכוסה, מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מלח, סוכר, חומץ ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם מאוד רך caramelized לחום עמוק, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
העברת תערובת למעבד מזון ודופק לפרה גס. לחזור למחבת ומתבלים עם מלח ופלפל, ואז לחמם מרמלדה בצל, מכוסה, על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בעוד המרמלדה מחממת מחדש, מקלפת סלק, משליכה גבעולים וקצוות שורש, וחותכת לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'עם פורס.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
8
מחלקים ריבה חמה בין 6 צלחות ארוחת ערב להתפשט באופן שווה בשכבה דקה מאוד כדי לכסות את החלק התחתון של כל צלחת באמצעות מרית אופסט. מסדרים פרוסות סלק בשכבה 1 מעל בצל, חופפים אותם רק מספיק כדי לכסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
טפטוף 2 כפיות שמן על כל מנה ועונה עם פלפל. לגלח 4 עד 6 תלתלים של Parmigiano-רג ' יאנו עם מקלף ירקות על סלק על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
10
מגישים באופן מיידי.
11
* זמין בחנויות כלי בישול רבות Uwajimaya (800-899-1928).
1
סלק יכול להיות קלוי קלופים 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה. פרוסה סלק, ואז מחסנית פרוסות ב 2 ערימות, לעטוף בנייר כסף, לחמם בתנור 400 מעלות F עד חם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות