קרפצ'יו סלק
קרפצ'יו סלק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 322 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, יין, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו סלק, ו קרפצ'יו סלק מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
סלק לעטוף בחוזקה בשכבות כפולות של נייר כדי להפוך 3 חבילות (2 סלק גדול או 4 בינוני לחבילה) וצולים על תבנית אפייה באמצע התנור עד למכרז, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. מגניב לחמם חבילות רדיד (הקיטור עושה סלק קל יותר לקלף), על 30 דקות.
בעוד סלק קלויים, מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ', מכוסה, מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 20 דקות.
מוסיפים מלח, סוכר, חומץ ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם מאוד רך caramelized לחום עמוק, על 20 דקות יותר.
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות, 3 עד 5 דקות.
העברת תערובת למעבד מזון ודופק לפרה גס. לחזור למחבת ומתבלים עם מלח ופלפל, ואז לחמם מרמלדה בצל, מכוסה, על אש נמוכה.
בעוד המרמלדה מחממת מחדש, מקלפת סלק, משליכה גבעולים וקצוות שורש, וחותכת לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'עם פורס.
מחלקים ריבה חמה בין 6 צלחות ארוחת ערב להתפשט באופן שווה בשכבה דקה מאוד כדי לכסות את החלק התחתון של כל צלחת באמצעות מרית אופסט. מסדרים פרוסות סלק בשכבה 1 מעל בצל, חופפים אותם רק מספיק כדי לכסות בצל.
טפטוף 2 כפיות שמן על כל מנה ועונה עם פלפל. לגלח 4 עד 6 תלתלים של Parmigiano-רג ' יאנו עם מקלף ירקות על סלק על כל צלחת.
* זמין בחנויות כלי בישול רבות Uwajimaya (800-899-1928).
סלק יכול להיות קלוי קלופים 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה. פרוסה סלק, ואז מחסנית פרוסות ב 2 ערימות, לעטוף בנייר כסף, לחמם בתנור 400 מעלות F עד חם, על 10 דקות.