קרפצ'יו קישואים של השף פול ברטולי
קרפצ'יו קישואים של השף פול ברטולי נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 423 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצלצלים, צנוברים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קרפצ'יו קישואים, קרפצ'יו קישואים, ו קרפצ'יו קישואים.
הוראות
בקערה, לערבב 1/4 כוס שמפניה חומץ, 2 כפות שאלוט טחון, ו 1 כפית מלח.
להקציף ב 3/4 כוס שמן זית כתית מעולה.
יש לשטוף 2 קטן ירוק 2 זוקיני צהוב (8 אונקיות בסך הכל) לקצץ את הקצוות. באמצעות מנדולינה, לחתוך סקווש לאורך 1/16 אינץ ' עבה, להשליך פרוסות הראשון והאחרון מכל אחד.
בקבוצות בשכבה אחת, סקווש קיטור מעל מים רותחים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, על 1 1/2 דקות. מסדרים פרוסות חמות בשכבה אחת בתבנית אפייה מרופדת בקלף בישול וחולצות מברשת עם ויניגרט. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 20 דקות.
מסדרים פרוסות, ערבוב צבעים באופן שווה, על שישה לוחות גדולים.
טפטוף עם קצת יותר ויניגרט ומפזרים 1/3 כוס צנוברים קלויים (2 עוז.) ו 1/2 כוס מרוסק עלי בזיליקום טריים.
לגלח פרמזן-רג ' יאנו גבינה על מנות לקישוט, טפטוף עם קצת יותר שמן זית.