קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרפצ'יו קישואים של השף פול ברטולי

קרפצ'יו קישואים של השף פול ברטולי
קרפצ'יו קישואים של השף פול ברטולי נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 423 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצלצלים, צנוברים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קרפצ'יו קישואים, קרפצ'יו קישואים, ו קרפצ'יו קישואים.

הוראות

1
בקערה, לערבב 1/4 כוס שמפניה חומץ, 2 כפות שאלוט טחון, ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד 5 דקות.
3
להקציף ב 3/4 כוס שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
4
יש לשטוף 2 קטן ירוק 2 זוקיני צהוב (8 אונקיות בסך הכל) לקצץ את הקצוות. באמצעות מנדולינה, לחתוך סקווש לאורך 1/16 אינץ ' עבה, להשליך פרוסות הראשון והאחרון מכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
5
בקבוצות בשכבה אחת, סקווש קיטור מעל מים רותחים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, על 1 1/2 דקות. מסדרים פרוסות חמות בשכבה אחת בתבנית אפייה מרופדת בקלף בישול וחולצות מברשת עם ויניגרט. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מסדרים פרוסות, ערבוב צבעים באופן שווה, על שישה לוחות גדולים.
7
טפטוף עם קצת יותר ויניגרט ומפזרים 1/3 כוס צנוברים קלויים (2 עוז.) ו 1/2 כוס מרוסק עלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
8
לגלח פרמזן-רג ' יאנו גבינה על מנות לקישוט, טפטוף עם קצת יותר שמן זית.
מרכיבים שתצטרך