קרקרים חמאה
קרקרים חמאה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 30 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מי קרח, כוסמין, סוכר קנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים קרקרים, קרקרים חמאת בוטנים צבעוניים, ו קרקרים חמאת בוטנים עם ענבים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. קו 2 גיליונות אפייה עם קלף ומניחים בצד.
מנפים את קמח האיות הלבן, קמח מחיטה מלאה לבן, קמח שיבולת שועל, אבקת אפייה, סוכר ומלח יחד.
יוצקים לתוך קערה של מעבד מזון מצויד להב הבצק (או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה).
מוסיפים את החמאה הצוננת ואת הדופק כדי ליצור תערובת פירור גס. עם מעבד המזון פועל, זרם בשמן זרעי פשתן, ואחריו המים, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מתחילה ליצור גושים גדולים.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ולאסוף אותו לכדור. ללוש בעדינות פעם או פעמיים.
מפזרים קצת יותר קמח על גבי הבצק ומגלגלים אותו עד שהוא בעובי 1/4 אינץ', מסובבים את הבצק ב 90 מעלות אחרי כל גליל.
לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג, לוודא שהוא מנוקב היטב. באמצעות חותך עוגיות קטן על פי בחירתך, לחתוך את הקרקרים בזהירות למקם אותם על דפי אפייה מוכנים.
בקערה קטנה, מקציפים קלות את הביצה עם החלב. באמצעות מברשת מאפה, מעיל את צמרות הקרקרים עם לשטוף את הביצה.
אופים רק עד הקרקרים מתחילים חום, 5 עד 10 דקות.
בעוד הקרקרים מתבשלים, מערבבים את החמאה והמלח המומסים יחד בקערה קטנה.
מברשת את התערובת על קרקרים טריים, עדיין חם לפני ההגשה.
עבור קרקרים ללא גלוטן חמאה, להחליף את האיות הלבן וקמחים מחיטה מלאה לבן עם כמות שווה של תערובת אפייה ללא גלוטן כל מטרה.
מרדדים את הבצק בין שתי חתיכות של קלף עבור גלגול קל יותר.עבור קרקרים טבעונים חמאה, להחליף את החמאה עם כמות שווה של מרגרינה טבעונית או שמן קוקוס לשטוף את הביצה עם חלב סויה.