הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, קוקוס, מי קרח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט מוס שוקולד עם קרום קוקוס + פרחי פירות טריים (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני), בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט, ו עוגת לימון עם קרום קוקוס (מתכונים דומים).
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד למרקם החולי הלח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
להוסיף 1 1/2 כפות מי קרח להתמזג עד הבצק מגיע יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. הצינה קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מניחים קרום על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים את הקרום עד למראה יבש מעט נפוח, על 18 דקות. קרום מגניב על מתלה לחלוטין. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מביאים סוכר חום, שמנת, סירופ מייפל וג ' ינג ' ר לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, לטאטא בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד מחבת. התאם חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה; לבשל עד רושמים מדחום 106°, לטאטא מדי פעם, כ 8 דקות.