קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות18
ציון בריאות6
מגזין

גלגלי בצק עלים במילוי עגבניות מיובשות ופסטו

גלגלי בצק עלים במילוי עגבניות מיובשות ופסטו
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, גלגלי בצק עלים מלאים בעגבניות מיובשות ופסטו עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 206 קלוריות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל גרוס, ביצה, פסטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קרום זול למדי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו די גרועה. נסו גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות ומאפה פסטו, גלגלי עגבניות מיובשות, ו גלגלי פסטו עם פסטו עגבניות מיובשות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מסננים את העגבניות המיובשות במסננת מעל מחבת קטנה, נותנים לשמן להתאסף במחבת. קוצצים גס את העגבניות ושומרים אותן בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד להזהבה, כ -30 שניות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את הטימין ונותנים לו להתפצפץ בשמן למשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את החומץ הבלסמי ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
יוצקים את השמן החם על העגבניות השמורות. מערבבים לשלב את החומרים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מניחים 1 גיליון של בצק עלים על כל גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
חותכים כל דף בצק עלים ל -9 ריבועים בודדים, כל אחד בערך 3 על 3 אינץ'. עבור כל ריבוע, השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך מכל פינה לכיוון המרכז, לעצור 1 אינץ ' מהמרכז. יהיה לך עיגול בגודל 1 אינץ ' במרכז כל ריבוע, וכל הפינות ייחתכו לשניים. כפית על 1 כפית של פסטו במרכז כל ריבוע ולהפיץ אותו לתוך מעגל 1 אינץ'. עבור כל ריבוע, הרם חצי פינה וקפל אותה לכיוון מרכז הכיכר, ודחף בעדינות את הנקודה לפסטו. ממשיכים סביב הריבוע, מקפלים 3 חצאי פינות נוספים לכיוון מרכז הריבוע, ולחצו בעדינות את כל 4 העצות יחד ליצירת צורת גלגל.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מסננים את רוב השמן, מניחים כ -1 כפית מהעגבניות במקום בו העצות נפגשות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מברישים את הבצק בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
אופים בחום של 350 מעלות עד שהבצק מזהיב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
מגישים חם.