קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

קשיו מסוכרים

קשיו מסוכרים
קשיו מסוכרים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, אגוזי קשיו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קשיו מתובל מסוכרים, עוף עם קשיו מסוכרים, ו Cadied Sriracha Cashews.

הוראות

1
מכסים קשיו עם מים ב 1 1/2 - ל 2-ליטר סיר ומבשלים עד מעט מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר לייבוש, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מערבבים יחד מלח קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לזרוק קשיו עם סוכר בקערה, ולאחר מכן לנער מסננת כדי להסיר עודף.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חום 1 1/2 אינץ ' שמן בסיר מיובש על חום מתון עד שהוא רושם 191° על מדחום. מטגנים קשיו ב 3 קבוצות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק פריך, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
העברה עם כפית מחוררת לסדין אפייה כמו מטוגן ומפזרים עם קצת תערובת קאיין. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך