קשיות גבינה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קשיות גבינה, קשיות גבינה, ו קשיות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: לחץ עוגיה עם טיפ כוכב
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
שים את הגבינה המתרככת וחמאה בקערה של מערבל חשמלי כבד. באמצעות מצורף משוט מיקסר הכבד ביותר, לנצח עד התערובת יש עקביות של קצפת, 15 עד 30 דקות.
בקערה גדולה, לנפות 3 כוסות של הקמח עם מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין ואבקת שום. בהדרגה להוסיף את הקמח מתובל לתערובת הגבינה על ידי כפות גדולות, פועם היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את כוס 1 הנותרים קמח unseasoned incrementally עד הבצק הוא קצת נוקשה אבל עדיין רך מספיק כדי להיות דחף דרך העיתונות עוגייה; ייתכן שלא תצטרך להוסיף את כל הקמח.
תרסיס קל 4 יריעות עוגיות עם ספריי בישול. שים חלק מהבצק לתוך מכבש עוגיות מצויד בצינור הכוכב ולחץ את הבצק על גיליון עוגיות ברצועות ארוכות לרוץ לאורך המחבת. חזור עד שהמחבת מלאה.
אופים עד קשיות זהובות חום פריך, על 20 דקות.
עם הידיים או סכין חדה, לשבור או לחתוך את הרצועות הארוכות לאורכים 3 אינץ'. השתמש במרית שטוחה, דקה או טרנר ביצה כדי להסיר את רצועות הגבינה מהמחבת. אפשר להם להתקרר על מתלה תיל. כאשר הם מגניבים לחלוטין, לשרת או לאחסן במיכל מכוסה היטב.