המתכון קשרי משפחה צ'יפוטלה ביצים ממולאות ובייקון מוכן בתוך כ 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 89 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון נרפא מייפל, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ביצים ממולאות בייקון צ'יפוטלה, צ'יפוטלה בייקון דלעת ממולאת ביצים # PumpkinCan, ו ביצים ממולאות בצ'יפוטלה.
הוראות
1
מניחים מים, צ ' ילי, בצל, חומץ, קטשופ, שום, ומלח בסיר; מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת ועבה מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים תערובת צ ' ילה לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג עד חלקה. מערבבים שמנת לתוך רוטב צ ' יפוטלה; לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים ביצים בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום, ולתת לביצים לעמוד במים חמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר ביצים ממים חמים, קריר מתחת למים זורמים קרים, וקלף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
5
מניחים בייקון במחבת גדולה; לבשל מעל חום בינוני-גבוה, מפנה מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לנקז בייקון על מגבות נייר. להתפורר חצי בייקון; עתודה שנותר בייקון לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
חותכים כל ביצה לחצי לאורכו; מניחים חלמונים לקערה. מחית חלמונים עם מזלג; מערבבים במיונז, בייקון מתפורר, וגבינת צ ' דר. מערבבים 1 כף רוטב צ ' יפוטלה לתוך תערובת חלמון, או יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
חתיכות בייקון אמיתיות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זנים של פטריות
שמן פלפל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים חלבונים ביצה לחתוך בצד על צלחת הגשה. תערובת חלמון כפית לחצאים לבנים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
9
מפזרים בייקון שנותר מעל מילוי; רסס עם רוטב צ ' יפוטלה.