קשרי פרמזן
זה עובד טוב כמו מתאבן. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 25%. מתכונים דומים: קשרי פרמזן, קשרי פרמזן קלים, ו קשרי פרמזן שום.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מערבבים שמן, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, אורגנו, אבקת שום ופלפל בקערה קטנה.
חותכים כל ביסקוויט לשניים; מגלגלים כל חלק לתוך חבל 6 אינץ ' ולקשור קשר רופף.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 6 עד 8 דקות. מיד מברשת עם תערובת פרמזן.
מגישים חם או להקפיא עד 2 חודשים.