ראגו עם פנצ'טה ופרושוטו
ראגו עם פנקטן ופרושוטו עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. אם יש לך בצל, גזר, פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana, Quaglie con Pancetta (שליו עם Pancetta), ו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, יוצקים מספיק מים חמים על פטריות פורצ ' יני כדי לכסות.
בואו לרכך תוך כדי התחלת הרוטב.
בסיר גדול וכבד מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הגזר והשום ומבשלים עד שמתרככים.
מוסיף את הפנצ ' טה, פרושוטו, רסק עגבניות ומערבבים עד רסק עגבניות מומס.
מוסיפים את הפטריות ואת מי השריית שלהם, את מרק הבשר, ואת רוטב מרינרה jarred. מבשלים במשך 15 דקות.
בואו להתקרר ואז מצקת לצנצנות.
מגישים עם פסטה טרייה או מיובשת.