קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

ראגו עם פנצ'טה ופרושוטו

ראגו עם פנצ'טה ופרושוטו
ראגו עם פנקטן ופרושוטו עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. אם יש לך בצל, גזר, פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana, Quaglie con Pancetta (שליו עם Pancetta), ו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, יוצקים מספיק מים חמים על פטריות פורצ ' יני כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
2
בואו לרכך תוך כדי התחלת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 צנצנת (8-1/2 אונקיות) עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מרוקנות1 צנצנת (8-1/2 אונקיות) עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מרוקנות
3
בסיר גדול וכבד מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מוסיפים את הבצל, הגזר והשום ומבשלים עד שמתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
5
מוסיף את הפנצ ' טה, פרושוטו, רסק עגבניות ומערבבים עד רסק עגבניות מומס.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרושוטופרושוטו
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
6
מוסיפים את הפטריות ואת מי השריית שלהם, את מרק הבשר, ואת רוטב מרינרה jarred. מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
7
בואו להתקרר ואז מצקת לצנצנות.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מגישים עם פסטה טרייה או מיובשת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש