ראגו פטריות מעורב נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 45 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שיני שום, צימוקים זהובים, חריסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 24%. מתכונים דומים: ראגו פטריות מעורב, ראגו פטריות, ו ראגו פטריות.
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים 2 כפות מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השיטאקי ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהם רכים ומתחילים להשחים, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים 1 כף מהשמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הפטריות המעורבות ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד שהנוזל התאדה והפטריות מתחילות להשחים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
מוסיפים את הבצל ואת הנותרים 1 כף שמן; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהבצל מתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את השום, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב כמה פעמים, עד ריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
בקערה מקציפים את חלב הקוקוס, החרדל, הריסה והמיסו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
Harissa
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיסו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיפים למחבת עם השיטאקי, הצימוקים, הצלפים והציר. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד להסמכה, כ -4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.