ראמן חזיר ופלפלים
המתכון חזיר ראמן ופלפלים מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל יפני. מתכון זה מכין 2 מנות עם 505 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם רוטב סויה, שמן קנולן, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. נסו חזיר צ'שאו (בטן חזיר מטוגנת במרינדה לראמן טונקוטסו), מרק ראמן חזיר, ו קערות ראמן חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה (זורקים חבילת תיבול או שומרים לשימוש אחר); מסננים ומניחים בצד. בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, מיץ התפוזים, רוטב הסויה, החומץ, הדבש והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
במחבת גדולה הקפיצו פלפלים בשמן עד שהם רכים פריכים. מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים למחבת.
מוסיפים חזיר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים אטריות; מחממים.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, רוטב שומשום יפני, ריזלינג
אטריות ראמן בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, סאקה וריזלינג. סאק המוגן הוא בחירה ברורה כשמדובר אוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק יין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחדיין סוביניון בלאן. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![יין סוביניון בלאן]()
יין סוביניון בלאן
אונהופ סוביניון בלאן מיוצר בעבודת יד בשותפות עם רוב מונדאבי, ג ' וניור מכרמים נבחרים בעמק נאפה, מחוז סונומה וקליפורניה. יין ייחודי זה, המתהדר בצבע חיוור וזהוב וטעמים של אשכולית ורודה וגוונים בהירים ועשב, מותסס בחביות נירוסטה. אחדהופ סוביניון בלאן קליל, מרענן ומסיים פריך מאוד מה שהופך אותו לזיווג מושלם עם סלמון, הליבוט, מנות פסטה קלות, פירות טריים ומגוון גבינות.