ראשי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
נגב את chilies Guajillo עם מגבת נייר לחה. לצלות את הפלפלים עד ריחני בתנור טוסטר. היזהר לא לשרוף אותם או שהם יהיו מרירים.
הסר את הגבעול ואת הזרע ולשים אותם בקערה לכסות עם מים רותחים במשך 5 דקות.
מסננים את הצ ' ילי, ולשים אותם בקערת העבודה הקטנה של מעבד מזון יחד עם חלמוני ביצה, גרידת ליים, מיץ ליים, שום, מלח וסוכר. בליץ עד חלקה, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מוסיפים את שמן הזית ב 5 תוספות, עיבוד עד חלקה בכל פעם. אם מעבד המזון שלך יש צינור הזנה, זה יעבוד הכי טוב. כאשר התערובת חלקה וללא כל גושים, allioli שלך נעשה.
מערבבים את המלח, כמון טחון, פלפל שחור, אורגנו מקסיקני בקערה קטנה ומפזרים באופן שווה על שני הצדדים של הדגים. לגרוס את הכרוב עם מנדולינה או סכין חדה, ולכסות עם מי קרח.
הוסף 1 1/2" של שמן לתוך סיר תחתית כבד חום 360 מעלות F. להכין מתלה חוט מרופד עם כמה שכבות של מגבות נייר.אבק את הדגים באופן שווה עם 2 כפות קמח.
שים את כוס 1/2 הנותרים בקערה. כאשר השמן הוא עד הטמפרטורה, להוסיף את הבירה לקמח, במהירות לטאטא יחד. זה בסדר אם יש כמה גושים אבל הקפד לא overmix.הבלילה דגים ומטגנים אותו בקבוצות עד חום בהיר.
מסננים את הדגים על מתלה נייר מגבת מצופה. לאחר כל הדגים מטוגנים, להגדיל את חום השמן ל 375 מעלות F. מטגנים את הדגים שוב עד הקרום הוא חום זהוב. הצ ' יפס השני מבטיח שהדגים יישארו crispy.To לבנות טאקו הדגים שלך, לחמם את הטורטיות ולנקז ולייבש את הכרוב. שים את טורטייה, ולהוסיף כמה כרוב מגורר, העליון עם כמה דגים מטוגנים ואליולי צ ' ילי ליים.
מגישים עם פלחי לימון עבור סחיטה.