רביולי דלורית עם מרווה
רביולי דלעת סקווש עם מרווה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות, קחו מלח ופלפל, ריקוטה, עורות וונטון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת סקווש ורביולי מרווה, רביולי דלעת סקווש עם פנקטן ומרווה, ו דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. סקווש חצי ולהסיר זרעים. מתבלים במלח ופלפל ומקום, בצד הבשר למטה, על תבנית אפייה.
אופים עד מכרז וסכין יוצא בקלות, כ 40 דקות. השתמש בכף כדי לגרוף את הבשר; מחית במעבד מזון או בלנדר עד חלקה.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד למכרז, כ 3 דקות.
מוסיפים מרווה קצוצה, מחית סקווש, ריקוטה ו 1/4 כוס פרמזן. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים 1 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מניחים עטיפת וונטון אחת על משטח עבודה, שמירה על השאר מכוסה במטלית לחה.
עטיפת מברשת עם מים ומקום 1 כפית. תערובת סקווש במרכז.
מניחים עטיפה אחרת על גבי ולאטום יחד עם אצבעות, דואג לדחוף החוצה בועות אוויר. השתמש חותך עוגיות עגול 3 אינץ לחתוך רביולי מלא לתוך מעגלים. שמור רביולי סיים מכוסה בזמן שאתה עובד.
במחבת מעל חום בינוני, מטגנים pancetta עד פריך, על 5 1/2 דקות.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר. למחוק מחבת החוצה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. ממיסים את שאר החמאה במחבת על חום נמוך מאוד, ולאחר מכן מוסיפים מרווה פרוסה. מבשלים חמאה ומרווה עד חמאה הופכת חום זהוב בהיר, על 5 דקות; להסיר מן החום. בעוד חמאה היא בראונינג, להוסיף רביולי למים רותחים, ערבוב בעדינות כך שהם לא להישאר ביחד. לבשל 4 דקות, ואז בזהירות לנקז.
מניחים 3 רביולי על כל צלחת, מעל כל אחד עם 1 כף. חמאה משחימה ומקשטים עם 1/2 כף. פרמזן, פנקטה מפוררת ועלה מרווה אחד.