רביולי דלעת עם פרושוטו מרגריטה פריך
רביולי דלעת עם Margherita פריך® Prosciutto נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 74 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. אם יש לך מרווה, שמן זית כתית מעולה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. . מתכונים דומים: רביולי דלעת סקווש עם שמן כתום-פרושוטו, רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה בשחמת בזיליקום, ו רביולי אפוי פריך.
הוראות
מניחים את הצנוברים על מגש עוגיות, מניחים בתנור במשך 5-8 דקות ב 350 עד השחמה קלות.
בנפרד, מניחים רביולי בסיר גדול של מים רותחים, לבשל כדי לארוז הוראות, על 8-10 דקות. לנפות החוצה עם ניקוז גדול.
בנפרד, במחבת רוטב, שמן זית מטגן, שום ופטריות במשך 1-2 דקות.
הוסף Margherita® Prosciutto.
לטגן עד שום prosciutto הם חום בהיר ולאחר מכן להוסיף Amaretto, המאפשר להבה / לשרוף, ולאחר מכן להוסיף את החמאה.
לאחר החמאה נמסה, להוסיף ציר עוף. להפחית חום ומבשלים במשך 2-3 דקות. כבה חום והוסף אגוזי פינולי אפויים.
מצקת רוטב על רביולי בצלחת פסטה, מקשטת עם מרווה טרייה (ניתן גם לטגן עלי מרווה פריכים לקישוט).