מתכון סרטן רביולי במרק זנגביל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 89 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך עירית, עלי כוסברה, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו מרק ליקי עם רביולי, רביולי דלעת עם מרק, ו רביולי אפונה ירוק במרק לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, מחית את הצדפות, ¼ כפית מלח ואת ביצה לבן עד צורות הדבק mousselike, על 1 דקה. להכניס למקרר אם לא משתמשים immediately.In קערת ערבוב בינונית, מניחים את הסרטן, בצל ירוק, כוסברה, ו 1 כף של זנגביל. מקפלים בעדינות בתערובת הצדפות. בקערה קטנה מערבבים את כל הביצה עם המים. קו גיליון אפייה עם קלף. פתח את החבילה wonton לקלף 24 עטיפות הנחת אותם על גיליון אפייה מרופדת ב 6 שורות של
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
סרטן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדום
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מנה על כף מעוגלת אחת של מילוי על מרכז כל אחד.
3
הסר 24 יותר wontons מהחבילה, ועבודה במהירות מברשת כל אחד בצד אחד בקלילות עם ביצה לשטוף. ואז להניח את wonton, ביצה לשטוף בצד למטה, ontop של אחד העטיפות עם מילוי. בשורה אותם כמו גם אתה יכול, ואז לסגור בחוזקה, לחיצה לאורך הקצוות לשחרר כל אוויר לכוד. המשך עם עטיפות שנותרו לעשות 24 רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
שמן לטיגון, רצוי קנולה
4
יוצקים את מרק הירקות לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
להוסיף את 2 כפות הנותרים של זנגביל, להביא רתיחה מעל חום בינוני. מבשלים כ -15 דקות. מסננים את המרק מחזיר אותו לסיר נקי ולהביא אותו בחזרה לרתיחה.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים מלח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/2 כוס מרק עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הוסף את רצועות הגזר ואת blanch על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
הסר עם כפית מחוררת ולחלק אותם באופן שווה בין 8 קערות הגשה. באמצעות אותו סיר של מים רותחים, מוסיפים את הרביולי ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות. אל תצטופפו, לעבוד בקבוצות במידת צורך. השתמש בכף מחוררת כדי להעביר אותם קערות הגשה (3 לאדם) כפי שהם מסיימים לבשל. מחלקים את שעועית edamame באופן שווה בין כל הקערות, ואז מצקת על ½ כוס מרק חם לתוך כל קערה.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.