קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

רביולי עגבניות טרי

רביולי עגבניות טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי עגבניות טרי. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שום, עגבניות שרי, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי גבינה עם רוטב עגבניות טרי, רביולי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות טרי, ו רביולי גבינה עם עגבניות טריות ורוטב ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בינתיים, רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף שום; לבשל 2 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מוסיפים לתערובת עגבניות עם בזיליקום; מערבבים קלות. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו