קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

רביולי עוף גביני קל

רביולי עוף גביני קל
רביולי עוף זול קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא עטיפות וונטון, גבינת שמנת, ארבעה רוטב פסטה גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי גביני קל, רביולי גביני קל, ו רביולי איטי גביני קל.

הוראות

1
למילוי, בקערת ערבוב בינונית מערבבים יחד את העוף או טורקיה, גבינת שמנת וגזר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
עוף שלםעוף שלם
גזרגזר
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מניחים על 1 כף המילוי במרכז כל עטיפה.
3
מברשת קצוות עם מים. מקפלים 1 בפינה הנגדית, ויוצרים משולש. כדי לאטום, לחץ על הקצוות יחד או להשתמש בגלגל מאפה. קוק 2 מנות של רביולי מיד להקפיא את רביולי הנותרים כפי שהורה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
4
לאכול שניים: להכין רוטב פסטה גבינה קלאסיקו® ארבע. בינתיים, בתנור הולנדי להביא כמות גדולה של מים 1 כף שמן בישול רותחים. זרוק 2 מנות של רביולי לתוך המים הרותחים. להפחית חום. מבשלים, חשוף, במשך 3 עד 4 דקות או עד לא נשאר ורוד עוף או טורקיה; להסיר עם כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
רוטב פסטהרוטב פסטה
עוף שלםעוף שלם
רביולירביולי
גבינהגבינה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
ניקוז על מגבות נייר. כפית את רוטב הפסטה Classico® ארבע גבינות במרכז 2 צלחות בודדות. לסדר את רביולי מבושל על גבי הרוטב. אם תרצה, מקשטים עם בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1
מניחים 2 מנות של רביולי במיכל מקפיא. חותם, תווית, להקפיא מיכל עד 3 חודשים. כדי לשרת, להכין רוטב פסטה גבינה Classico® ארבע לפי ההוראות. בינתיים, בתנור הולנדי להביא כמות גדולה של מים 1 כף שמן בישול רותחים. זרוק את הרביולי הקפוא למים הרותחים. להפחית חום. מבשלים, חשוף, במשך 5 עד 6 דקות או עד לא נשאר ורוד עוף או טורקיה; להסיר עם כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
רוטב פסטהרוטב פסטה
עוף שלםעוף שלם
רביולירביולי
גבינהגבינה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
ניקוז על מגבות נייר. כפית את רוטב הפסטה במרכז 2 צלחות בודדות. מסדרים את רביולי מבושל על גבי רוטב הפסטה. אם תרצה, מקשטים עם בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו