רביולי עוף גביני קל
רביולי עוף זול קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא עטיפות וונטון, גבינת שמנת, ארבעה רוטב פסטה גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי גביני קל, רביולי גביני קל, ו רביולי איטי גביני קל.
הוראות
למילוי, בקערת ערבוב בינונית מערבבים יחד את העוף או טורקיה, גבינת שמנת וגזר.
מניחים על 1 כף המילוי במרכז כל עטיפה.
מברשת קצוות עם מים. מקפלים 1 בפינה הנגדית, ויוצרים משולש. כדי לאטום, לחץ על הקצוות יחד או להשתמש בגלגל מאפה. קוק 2 מנות של רביולי מיד להקפיא את רביולי הנותרים כפי שהורה.
לאכול שניים: להכין רוטב פסטה גבינה קלאסיקו® ארבע. בינתיים, בתנור הולנדי להביא כמות גדולה של מים 1 כף שמן בישול רותחים. זרוק 2 מנות של רביולי לתוך המים הרותחים. להפחית חום. מבשלים, חשוף, במשך 3 עד 4 דקות או עד לא נשאר ורוד עוף או טורקיה; להסיר עם כף מחורץ.
ניקוז על מגבות נייר. כפית את רוטב הפסטה Classico® ארבע גבינות במרכז 2 צלחות בודדות. לסדר את רביולי מבושל על גבי הרוטב. אם תרצה, מקשטים עם בזיליקום טרי.
מניחים 2 מנות של רביולי במיכל מקפיא. חותם, תווית, להקפיא מיכל עד 3 חודשים. כדי לשרת, להכין רוטב פסטה גבינה Classico® ארבע לפי ההוראות. בינתיים, בתנור הולנדי להביא כמות גדולה של מים 1 כף שמן בישול רותחים. זרוק את הרביולי הקפוא למים הרותחים. להפחית חום. מבשלים, חשוף, במשך 5 עד 6 דקות או עד לא נשאר ורוד עוף או טורקיה; להסיר עם כף מחורץ.
ניקוז על מגבות נייר. כפית את רוטב הפסטה במרכז 2 צלחות בודדות. מסדרים את רביולי מבושל על גבי רוטב הפסטה. אם תרצה, מקשטים עם בזיליקום טרי.