קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

רביולי עם עגבניות, שעועית לבנה, Escarole

רביולי עם עגבניות, שעועית לבנה, Escarole
רביולי מתכון עם עגבניות, שעועית לבנה, Escarole יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. לכו לחנות ותביאו מים, אורגנו, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רביולי עם עגבניות, שעועית לבנה, Escarole, אסקרול עם בייקון ושעועית לבנה, ו נקניק עם אסקרול ושעועית לבנה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.