רביולי עם פסטו אפונה ירוקה
רביולי עם פסטו אפונה ירוקה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 549 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלים בזיליקום קל, רביולי מלא גבינה, מרק עוף דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רביולי אפונה ירוק, רביולי פסטו, ו מתכון רביולי אדום פסטו.
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף רביולי. מערבבים מדי פעם עד פסטה הוא רך לנשוך, 4 עד 6 דקות; לנקז.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, אפונה טהורה, מרק, 2 עלי בזיליקום כוסות, ועלי נענע.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים או לנער צנוברים עד השחמה קלה, 3-4 דקות.
מוסיפים שמן ושום למחבת; מערבבים רק עד השום מתחיל חום, 30 שניות עד 1 דקה.
מוסיפים תערובת אפונה ומערבבים עד אידוי.
מוסיפים רביולי מרוקן לרוטב ומערבבים בעדינות. כף באותה מידה לתוך קערות רחבות.
חותכים את עלי הבזיליקום שנותרו לרסיסים ומפזרים על חלקים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.