קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

רביולי עם פסטו אפונה ירוקה

רביולי עם פסטו אפונה ירוקה
רביולי עם פסטו אפונה ירוקה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 549 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלים בזיליקום קל, רביולי מלא גבינה, מרק עוף דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רביולי אפונה ירוק, רביולי פסטו, ו מתכון רביולי אדום פסטו.

הוראות

1
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף רביולי. מערבבים מדי פעם עד פסטה הוא רך לנשוך, 4 עד 6 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, אפונה טהורה, מרק, 2 עלי בזיליקום כוסות, ועלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים או לנער צנוברים עד השחמה קלה, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים מפן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שמן ושום למחבת; מערבבים רק עד השום מתחיל חום, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים תערובת אפונה ומערבבים עד אידוי.
7
מוסיפים רביולי מרוקן לרוטב ומערבבים בעדינות. כף באותה מידה לתוך קערות רחבות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
חותכים את עלי הבזיליקום שנותרו לרסיסים ומפזרים על חלקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
9
מפזרים צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
10
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.