קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

רביולי פטריות וגבינה מוקפצים

רביולי פטריות וגבינה מוקפצים
גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: רביולי גבינת פטריות, רביולי עם קישואים מוקפצים, ו רביולי סלק עם פטריות מטוגנות.

הוראות

1
מבשלים רביולי על פי הוראות החבילה בתנור הולנדי; לנקז ולשמור על חם. נגב את התנור ההולנדי נקי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
ממיסים 2 כפות. חמאה עם שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; להוסיף פטריות ו 3 מרכיבים הבאים, ו לטגן 8 עד 10 דקות או עד ירקות רכים. להפחית את החום נמוך, ומערבבים רביולי הנותרים 1 כף. חמאה, ערבוב עד חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רביולירביולי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים פטרוזיליה, וזורקים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4
מפזרים גבינה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו רביולי גבינת Rosetto.
מרכיבים שתצטרך
רביולי גבינהרביולי גבינה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו