רביולי פטריות וגבינה מוקפצים
גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: רביולי גבינת פטריות, רביולי עם קישואים מוקפצים, ו רביולי סלק עם פטריות מטוגנות.
הוראות
מבשלים רביולי על פי הוראות החבילה בתנור הולנדי; לנקז ולשמור על חם. נגב את התנור ההולנדי נקי.
ממיסים 2 כפות. חמאה עם שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; להוסיף פטריות ו 3 מרכיבים הבאים, ו לטגן 8 עד 10 דקות או עד ירקות רכים. להפחית את החום נמוך, ומערבבים רביולי הנותרים 1 כף. חמאה, ערבוב עד חמאה מומסת.
מוסיפים פטרוזיליה, וזורקים בעדינות לשלב.
מפזרים גבינה, ומגישים מיד.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו רביולי גבינת Rosetto.