קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

רביולי פרושוטו

רביולי פרושוטו
רביולי פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פרושוטו, תרד, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו רביולי דלעת סקווש עם שמן כתום-פרושוטו, רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה בשחמת בזיליקום, ו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את ריקוטה, תרד, פרושוטו, חלמונים, מלח, ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חלמון ביצהחלמון ביצה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מניחים 1 כף של מילוי ריקוטה במרכז עטיפה וונטון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
3
מברשת את קצה העטיפה בקלילות עם מים. מקפלים את העטיפה לשניים, סוגרים את המילוי לחלוטין ויוצרים משולש. צבטו את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
להעביר את הרביולי לסדינים אפייה. חזור עם המילוי הנותרים ועטיפות. (ניתן להכין עד 2 שעות קדימה; לכסות ולאוורר.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
ממיסים את החמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את אורגנו ומערבבים 1 דקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
7
הסר מהחום.
8
עבודה בקבוצות, לבשל את הרביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
להעביר את הרביולי לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
יוצקים את חמאת אורגנו על רביולי ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
רביולירביולי
חמאהחמאה
11
מפזרים את הפקורינו על הרביולי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
רביולירביולי