רביולי פרושוטו
רביולי פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פרושוטו, תרד, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו רביולי דלעת סקווש עם שמן כתום-פרושוטו, רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה בשחמת בזיליקום, ו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי) (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את ריקוטה, תרד, פרושוטו, חלמונים, מלח, ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג.
מניחים 1 כף של מילוי ריקוטה במרכז עטיפה וונטון.
מברשת את קצה העטיפה בקלילות עם מים. מקפלים את העטיפה לשניים, סוגרים את המילוי לחלוטין ויוצרים משולש. צבטו את הקצוות כדי לאטום.
להעביר את הרביולי לסדינים אפייה. חזור עם המילוי הנותרים ועטיפות. (ניתן להכין עד 2 שעות קדימה; לכסות ולאוורר.)
ממיסים את החמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את אורגנו ומערבבים 1 דקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
עבודה בקבוצות, לבשל את הרביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות לכל אצווה.
להעביר את הרביולי לקערה רדודה גדולה.
יוצקים את חמאת אורגנו על רביולי ולזרוק בעדינות למעיל.
מפזרים את הפקורינו על הרביולי ומגישים.