רגל כבש משופשפת בתבלינים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם זנגביל טחון, כמון טחון, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רגל הכבש משפשפת בזית ותבלינים, צלוי צלעות כבש משופשפות, ו Spice שפשף צלעות כבש עם סלט תירס.
הוראות
1
Combine first 13 ingredients in processor. Using on/off turns, process until coarse paste forms.
2
Add oil and lemon juice and process until well blended.
מרכיבים שתצטרך
3
Place lamb in large resealable plastic bag.
מרכיבים שתצטרך
4
Pour spice mixture over lamb; seal bag. Turn bag several times and rub spice mixture into lamb. Refrigerate overnight, turning bag occasionally.
מרכיבים שתצטרך
5
Prepare barbecue (medium heat).
6
Remove lamb from marinade; shake off excess. Grill lamb to desired doneness or until instant-read thermometer inserted into thickest part of lamb registers 52° to130, for medium-rare about 15 minutes per side.
מרכיבים שתצטרך
7
Transfer lamb to cutting board. Cover with foil and let stand 5 to 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
8
Cut lamb into 1/3-inch-thick slices. Arrange on platter and serve.