קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

רגל כבש צלויה עם עשבי תיבול

רגל כבש צלויה עם עשבי תיבול
רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . אם יש לכם מלח, עלי נענע, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול, כבש צלוי עם עשבי תיבול יין אדום וירקות, ו כבש צלוי עם לימון ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הטלה ואת טפיחה יבש; לקצץ ולהשליך עודף שומן פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2
בקערה קטנה, מערבבים יין, פטרוזיליה,מנטה, שמן זית, שום, פפריקה, עלי דפנה, ופלפל 1/2 כפית. לשפשף על כבש.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
שים כבש על מתלה במחבת בגודל 11 על 17 אינץ'. צלוי בתנור רגיל או הסעה 375 עד שמדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של הבשר לאוגרים העצם 140 עבור בינוני-נדיר, על 1 1/2 שעות, או 150 עבור בינוני, על 1 3/4 שעות. אם טפטוף מתחיל לשרוף, לשפוך מים למחבת, 1/4 כוס בכל פעם, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר כבש ללוח או מגש מעוטר, שומר אותו חם, לתת לעמוד 10 עד 15 דקות. חותכים בשר מהעצם כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן