רגל כבש צלויה עם עשבי תיבול
רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . אם יש לכם מלח, עלי נענע, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול, כבש צלוי עם עשבי תיבול יין אדום וירקות, ו כבש צלוי עם לימון ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הטלה ואת טפיחה יבש; לקצץ ולהשליך עודף שומן פני השטח.
בקערה קטנה, מערבבים יין, פטרוזיליה,מנטה, שמן זית, שום, פפריקה, עלי דפנה, ופלפל 1/2 כפית. לשפשף על כבש.
שים כבש על מתלה במחבת בגודל 11 על 17 אינץ'. צלוי בתנור רגיל או הסעה 375 עד שמדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של הבשר לאוגרים העצם 140 עבור בינוני-נדיר, על 1 1/2 שעות, או 150 עבור בינוני, על 1 3/4 שעות. אם טפטוף מתחיל לשרוף, לשפוך מים למחבת, 1/4 כוס בכל פעם, לפי הצורך.
להעביר כבש ללוח או מגש מעוטר, שומר אותו חם, לתת לעמוד 10 עד 15 דקות. חותכים בשר מהעצם כדי לשרת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.