קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל

רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל
רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל דורשת בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שאלוט, פפריקה טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל, הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות, ו הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
2
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
3
רגל כבש מעיל עם פפריקה, זרעי שומר, מלח ופלפל. מערבולת 2 כפות שמן זית לסיר החם. חום את הטלה מכל הצדדים לנעול מיצים וטוסט את התבלינים ציפוי בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הטלה למחבת הצלייה עם מתלה תיל וצולים בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -145 מעלות F עבור בינוני-נדיר, כ -45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר ותן לנוח לפחות 10 דקות לפני חיתוך.
6
בעוד הטלה צלוי, פורסים את אצבעות חצי לאורכו ומניחים בסיר גדול עם שאלוט, שום, שמן זית ומים. מביאים לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום, לנקז נוזלים קלות לרסק תערובת עם מזלג. מערבבים את הקורנית, גבינת פקורינו, מלח ופלפל. תכסה את תפוחי האדמה ותתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8
בסיר, מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה ומקציפים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את שאלות ומבשלים עד שאלות הוא השחמה ו caramelized, על 5 עד 7 דקות Deglaze המחבת עם יין ומבשלים כדי להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את מלאי העגל והפלפל ומפחיתים בחצי שוב. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
11
כדי לשרת, פורסים את הטלה, למעלה עם חלק מהרוטב, ומגישים לצד תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים את הרוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה אצבעוניםתפוחי אדמה אצבעונים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי, קצוץטימין טרי, קצוץ4שיני שוםשיני שום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה טחונהnameפפריקה טחונהname1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רגל כבש, ללא עצמות וקשוררגל כבש, ללא עצמות וקשור4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פקורינו מגוררתגבינת פקורינו מגוררת1(חוֹרֶף)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי2(חוֹרֶף)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון2שאלוט שלם, בערך קוצציםשאלוט שלם, בערך קוצצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבשר עגל טריבשר עגל טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל מלאחרדל מלא3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין זינפנדל אדום בקליפורניהיין זינפנדל אדום בקליפורניה