רגלי ברווז מחבת עם זיתים ואנשובי
רגלי ברווז מחבת עם זיתים ואנשובי עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך רוזמרין, יין, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר, ו רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העור העודף ואת כל השומן הנראה מרגלי הברווז; חותכים את העור והשומן לחתיכות 1 אינץ'.
מפזרים כפית מלח על כל הצדדים של הרגליים.
יוצקים 2 כפות שמן למחבת, ולהגדיר על חום בינוני. מסדרים את הרגליים במחבת, העור בצד למטה, ולפזר את כל העור חתיכות שומן בחללים ביניהם. כמו השומן מתחיל לרחוש, להנמיך את החום מעט חלקית לכסות את המחבת, משאיר פער של סנטימטר בערך עבור לחות להתאדות.
תן שומן לרחוש משם, כפי שאתה דוחף מדי פעם ולהעביר את חתיכות הרגל כך שהם לא להיצמד לתחתית.
להחזיר את המחבת לתנור; לשפוך 3 כפות נוספות של שמן זית, ולהגדיר על חום בינוני. מערבבים בפרוסות השום, ומבשלים דקה או שתיים, עד שהם מתחילים לרחוש. זרוק את האנשובי הקצוץ במקום חם; לבשל, ערבוב, לרגע או יותראנשובי יתמוסס בשמן. עכשיו זרוק את הזיתים ומערבבים אותם מסביב, מגרדים כמה חתיכות השחמה במחבת כמו שאתה עושה, במשך דקה או יותר, עד שהם מתחילים לבשל.
שים את רגלי הברווז בחזרה למחבת, לזרוק את הענפים של רוזמרין, ולקבל את הברווז בישול שוב, מפנה את הרגליים מעל בשמן ותבלינים במשך דקה או שתיים. כאשר הכל חם, יוצקים את חומץ היין האדום בכמה חללים ברורים סביב המחבת; לזרוק ומערבבים הכל כמו קיטור חומץ והחומציות מתבשלת. לאחר דקה, מפזרים על כפית נוספת של מלח ויוצקים ביין, גם על כתמים חמים, ומערבבים לרגע, ולאחר מכן לכסות את המחבת לחלוטין.
קוק מכוסה במשך 4 או 5 דקות מעל חום נמוך עד בינוני, ואז לחשוף ולהפוך את הכל היטב, ציפוי הברווז עם הנוזל ולהשתמש בו כדי deglaze את חתיכות השחמה במחבת. לטעום את הרוטב ולהוסיף מלח במידת הצורך; לטפטף על כף או שתיים שמן זית אם הרוטב צריך צמיגות יותר.
מכסים את המחבת, ומבשלים עוד 4 עד 5 דקות. לחשוף, ולתת לכל דבר בוחש סופי כך הברווז מצופה היטב עם רוטב עבה חתיכות של זיתים. אם יש רוטב רופף, רטוב במחבת, לבשל ומערבבים עד שהוא מעובה. אבל אם הברווז יבש ויש חתיכות חומות תקועות על המחבת, יוצקים קצת מרק כדי לשחרר את הדברים ולקבל את הברווז לח ומבריק עם הרוטב.
תן את שאר הברווז במחבת, מכוסה חלקית, אם אתה רוצה; לרענן ולחמם אותו עם קצת מרק לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;