קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

רדיצ'יו וקייל בגריל בסגנון כרוב כבוש

רדיצ'יו וקייל בגריל בסגנון כרוב כבוש
כרוב כבוש בסגנון רדיצ'יו בגריל כרוב דורש סביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 206 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמן זית, זרעי קימל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, שהוא מוצק. נסו רדיצ'יו וקייל בגריל, בסגנון כרוב כבוש, כרוב בלסמי ורדיצ'יו סאוט -, ו סלט יווני רדיצ'יו, קייל ואפרסמון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את החומץ, הסוכר, 1 כפית מלח כשר, 1/4 כפית פלפל, קימל, זרעי חרדל, גרגרי ערער ושאלוט בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר והמלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
לתיבול בשרלתיבול בשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
זרעי קימלזרעי קימל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש ומסננים לקערה קטנה ומשליכים את המוצקים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מברישים את הרדיצ ' יו בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הצד החתוך כלפי מטה עד להזהבה ומעט חרוך, 2 עד 3 דקות לכל צד. אין לבשל את הרדיצ ' יו לאורך כל הדרך, אלא לשמור על ביס כלשהו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מוציאים מהגריל, פורסים דק ומכניסים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוציאים את הקייל מהמים ומנערים בעדינות כדי להוריד מעט מהמים (כל עודפי מים יעזרו לו לאדות בזמן הצלייה). מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הגריל. גריל עד נבול מעט חרוך מכל הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מוציאים, פורסים דק ומוסיפים לרדיצ ' יו.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
9
מוסיפים מעט מתערובת החומץ וזורקים לציפוי. זורקים שוב עם שמן זית, מלח ופלפל. טועמים ומוסיפים עוד חומץ אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.