קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

רדיצ'יו וקייל בגריל בסגנון כרוב כבוש

רדיצ'יו וקייל בגריל בסגנון כרוב כבוש
כרוב כבוש בסגנון רדיצ'יו בגריל כרוב דורש סביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 206 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמן זית, זרעי קימל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, שהוא מוצק. נסו רדיצ'יו וקייל בגריל, בסגנון כרוב כבוש, כרוב בלסמי ורדיצ'יו סאוט -, ו סלט יווני רדיצ'יו, קייל ואפרסמון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את החומץ, הסוכר, 1 כפית מלח כשר, 1/4 כפית פלפל, קימל, זרעי חרדל, גרגרי ערער ושאלוט בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר והמלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
לתיבול בשרלתיבול בשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זרעי קימלזרעי קימל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסירים מהאש ומסננים לקערה קטנה ומשליכים את המוצקים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים את הרדיצ ' יו בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הצד החתוך כלפי מטה עד להזהבה ומעט חרוך, 2 עד 3 דקות לכל צד. אין לבשל את הרדיצ ' יו לאורך כל הדרך, אלא לשמור על ביס כלשהו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים מהגריל, פורסים דק ומכניסים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוציאים את הקייל מהמים ומנערים בעדינות כדי להוריד מעט מהמים (כל עודפי מים יעזרו לו לאדות בזמן הצלייה). מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הגריל. גריל עד נבול מעט חרוך מכל הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים, פורסים דק ומוסיפים לרדיצ ' יו.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
9
מוסיפים מעט מתערובת החומץ וזורקים לציפוי. זורקים שוב עם שמן זית, מלח ופלפל. טועמים ומוסיפים עוד חומץ אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.