רובע עוף ברוזמרין ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, רוזמרין, מגורי רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו מגורי עוף צלויים שום, מגורי העוף של איב, ו מגורי רגל עוף צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים גזר בשכבה אחת ב 5-qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
הסר את העור מן העוף, לקצץ שומן. מערבבים יחד רוזמרין, pimentn, 1 1/2 כפית. מלח, ו-1 כפית. פפר. לשפשף תערובת על עוף.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שום מוקפץ ב 3 כפות. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 2 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מעבירים לקערה באמצעות כף מחוררת; שומרים שמן במחבת. מבשלים חצי עוף בשמן שמור במחבת 3 עד 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
העברה לבישול איטי, שמירה על טפטוף במחבת. חזור עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים מרק ושום לטפטופים שמורים במחבת, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת; לשפוך על עוף בבישול איטי. לכסות ולבשל על 2 שעות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
לזרוק תפוחי אדמה עם 1 כפית. שמן ונותר 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל; להוסיף לבישול איטי. לכסות ולבשל עוד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
להעביר עוף ותפוחי אדמה למגש הגשה, ויוצקים מיצים מתבשל איטי דרך מסננת רשת תיל בסדר לקערה; שומן רזה ממיצים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מגישים מיד עם עוף ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
האמנות של בראונינג בשרים ועופות לפני רותח בבישול איטי מניב עומק גדול של טעם בתוספת מצגת תמונה מושלמת, אז אל תתפתו לדלג על זה. ראשית, לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר לפני תיבול. הגדר נירוסטה כבדה או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב (לא nonstick) מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות או עד חם מספיק עבור השמן להבהב-הבשר צריך לשרוק ולרחוש ברגע שהוא פוגע במחבת. הקפד לא לצופף את המחבת; עושה זאת טיפות טמפ, גרימת הבשר קיטור ולא ליצור קרום פריך. אל תהפוך את הבשר עד התחתון הוא משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
מים כדי לאפשר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה