קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

רובע עוף ברוזמרין-שום

רובע עוף ברוזמרין-שום
רובע עוף ברוזמרין ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, רוזמרין, מגורי רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו מגורי עוף צלויים שום, מגורי העוף של איב, ו מגורי רגל עוף צלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גזר בשכבה אחת ב 5-qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
הסר את העור מן העוף, לקצץ שומן. מערבבים יחד רוזמרין, pimentn, 1 1/2 כפית. מלח, ו-1 כפית. פפר. לשפשף תערובת על עוף.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שום מוקפץ ב 3 כפות. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 2 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים לקערה באמצעות כף מחוררת; שומרים שמן במחבת. מבשלים חצי עוף בשמן שמור במחבת 3 עד 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
העברה לבישול איטי, שמירה על טפטוף במחבת. חזור עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים מרק ושום לטפטופים שמורים במחבת, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת; לשפוך על עוף בבישול איטי. לכסות ולבשל על 2 שעות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לזרוק תפוחי אדמה עם 1 כפית. שמן ונותר 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל; להוסיף לבישול איטי. לכסות ולבשל עוד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
8
להעביר עוף ותפוחי אדמה למגש הגשה, ויוצקים מיצים מתבשל איטי דרך מסננת רשת תיל בסדר לקערה; שומן רזה ממיצים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מגישים מיד עם עוף ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
האמנות של בראונינג בשרים ועופות לפני רותח בבישול איטי מניב עומק גדול של טעם בתוספת מצגת תמונה מושלמת, אז אל תתפתו לדלג על זה. ראשית, לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר לפני תיבול. הגדר נירוסטה כבדה או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב (לא nonstick) מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות או עד חם מספיק עבור השמן להבהב-הבשר צריך לשרוק ולרחוש ברגע שהוא פוגע במחבת. הקפד לא לצופף את המחבת; עושה זאת טיפות טמפ, גרימת הבשר קיטור ולא ליצור קרום פריך. אל תהפוך את הבשר עד התחתון הוא משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף