רוזמרין בישול איטי-רוסטביף שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רוזמרין בישול איטי-שום צלי בקר. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מרק בשר בקר, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו בישול איטי רוזמרין שום תבשיל בשר, קפה בישול איטי ורוסטביף שום, ו שום בישול איטי וצלי בקר פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים שמן ורוטב ווסטרשייר; מברשת על צלי בקר. לשפשף צלוי באופן שווה עם שום, רוזמרין, מלח ופלפל. ב 5-6 ליטר סיר איטי, להוסיף בצל.
יוצקים 1/4 כוס מרק על בצל.
מניחים צלי בקר על בצל. לקרר שנותר מרק.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
הסר בשר מן התנור; לכסות כדי להתחמם. בקערה קטנה, לערבב שנותר 3/4 מרק כוס, רוטב צ ' ילי וקמח; מערבבים לתוך תערובת חמה בתנור. הגדל את הגדרת החום לגובה. קוק חשף 5 עד 10 דקות או עד מעובה.