קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות54
מגזין

רוזמרין בישול איטי-רוסטביף שום

רוזמרין בישול איטי-רוסטביף שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רוזמרין בישול איטי-שום צלי בקר. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מרק בשר בקר, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו בישול איטי רוזמרין שום תבשיל בשר, קפה בישול איטי ורוסטביף שום, ו שום בישול איטי וצלי בקר פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים שמן ורוטב ווסטרשייר; מברשת על צלי בקר. לשפשף צלוי באופן שווה עם שום, רוזמרין, מלח ופלפל. ב 5-6 ליטר סיר איטי, להוסיף בצל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלי בקרצלי בקר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים 1/4 כוס מרק על בצל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מניחים צלי בקר על בצל. לקרר שנותר מרק.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
5
הסר בשר מן התנור; לכסות כדי להתחמם. בקערה קטנה, לערבב שנותר 3/4 מרק כוס, רוטב צ ' ילי וקמח; מערבבים לתוך תערובת חמה בתנור. הגדל את הגדרת החום לגובה. קוק חשף 5 עד 10 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מגישים רוטב בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות