קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות23
מגזין

רוזמרין ותפוחי אדמה קלויים שום

רוזמרין ותפוחי אדמה קלויים שום
רוזמרין ותפוחי אדמה קלויים שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שיני שום, תפוחי אדמה חדשים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שום קלוי ותפוחי אדמה רוזמרין, שום רוזמרין תפוחי אדמה קלויים, ו רוזמרין ותפוחי אדמה קלויים שום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 ° F. מנקים את תפוחי האדמה, מייבשים אותם היטב, ורבע אותם.כאשר התנור מחומם, מוסיפים את השמן לתבנית אפייה של 3 ליטר ומניחים אותו על המתלה התחתון של התנור לחום. לאחר השמן חם ומבריק (כ 3 דקות), להסיר בזהירות את המנה מהתנור ולהוסיף את תפוחי האדמה היבשים, רוזמרין ושום. בזהירות לערבב את המעיל בשמן, ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.מחזירים את המנה לתנור, מניחים אותה על המתלה התחתון, וצולים את תפוחי האדמה, בודקים מדי פעם כדי שלא ישרפו, עד שהתפתח קרום יפה והם בצבע חום זהוב כהה, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את הרוזמרין, מערבבים כדי לצפות את תפוחי האדמה בשמן לשבור את שיני השום, העונה לפי הצורך, ומגישים.שיוך משקאות: יין אדום מטוסקנה יהיה התאמה מושלמת לצלחת הלבבית הזאת. קיאנטי יעשה את העבודה, אבל למשהו קצת יותר יוצא דופן, לנסות Rosso di Montalcino (עשוי Sangiovese), כמו Casisano Colombaio Rosso di Montalcino 2004.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
קיאנטיnameקיאנטיname
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'