קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות60
מגזין

רוטב: Melitzanosalata

רוטב: Melitzanosalata
Sauced: Melitzanosalata עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חצילים, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Melitzanosalata-מטבל חצילים יווני, חציל יווני בגריל (Melitzanosalata), ו קציצות ברביקיו רטובות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
2
מניחים חצילים על גריל ומבשלים עד רך לאורך כל, כ 30 דקות, הפיכת חצילים כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
להעביר חצילים ללוח חיתוך ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
לפצל חצילים במחצית ולכפות את עיסת לתוך מסננת להציב קערה או בכיור; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
תן לטמיון עיסה במשך 5 עד 10 דקות.
6
העברת חצילים לערימת עבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים שום ומיץ לימון ודופק לשלב. כשמעבד המזון פועל, מוסיפים לאט לאט שמן זית בזרם יציב דרך צינור ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מעבירים לקערה בינונית ומערבבים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים במשך שעה אחת, ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון