רוטב ארטישוק-פרמזן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, לבבות ארטישוק במרינדה, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו ארטישוק פרמזן מילוי, ארטישוק פרמזן מילוי, ו ארטישוק פרמזן מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת ב 2 מחבתות, כל 10 על ידי 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
אופים בתנור 350 עד חום זהוב קלוי, כ 25 דקות. להפוך קוביות מעל עם מרית רחבה מדי פעם. לאחר 15 דקות, להחליף עמדות פאן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לקצץ ולהשליך קצוות פטריה דהויים. פורסים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, לשלב חמאה, פטריות, בצל, סלרי ושום. מערבבים לעתים קרובות עד ירקות משחימים קלות, על 15 דקות.