קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב בולונז קלאסי

רוטב בולונז קלאסי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים לתיבת המתכון שלך, רוטב בולונז קלאסי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב, חזיר טחון, מעט קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. 362 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו רוטב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), ו קלאסי ראגו בולונז דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים פנקטה, בצל, סלרי וגזר במחבת סאוטה עם חמאה ומבשלים על חום בינוני עד בצל הופך זהב חיוור, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיפים את הבשר, החזיר והנקניק לסופריטו ומבשלים עד להשחמה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
מפזרים עם ציפורן, קינמון, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2
מוסיפים את העגבניות ומבשלים: מערבבים עגבניות, מגבירים את החום כדי להביא לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום בחזרה בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים, לשבור אותם כפי שאתה מוסיף אותם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
מוסיפים חלב ומתבלים במלח ים. לאחר מכן להנמיך את החום נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 2 ו 1/2 שעות. מערבבים לפחות כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
בכל פעם שהרוטב מתייבש מדי ומתחיל להיצמד למחבת, פשוט מוסיפים 1/4 כוס מים ומגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מגישים: בולונז מוגש באופן מסורתי עם פסטה טליאטלה טרייה, אבל אתה יכול גם לשרת אותו עם fettucine, pappardelle, פנה, או פסטה אחרת. רוטב קופא היטב לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
בולונזבולונז
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פנה!פנה!
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו