מתכון קנזס סיטי בסגנון רוטב ברביקיו מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. לרוטב הזה יש 566 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל, דבשה, קטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי, רוטב קלאסי בסגנון קנזס סיטי, ו רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים את השום, רסק עגבניות, אבקת צ ' ילי, פפריקה, פלפל אדום, allspice, וציפורן ומבשלים, ערבוב, עד הדבק הוא אדום לבנים כהה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים את הקטשופ, מים, חומץ, מולסה, סוכר חום, מלח, רוטב סויה, ווסטרשייר, חרדל, פלפל שחור ועלה דפנה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה ולבשל עד שהטעמים באים יחד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)