רוטב ברביקיו ג'מייקני
המתכון ג'מייקני Jerked רוטב ברביקיו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. אתה מקבל רוטב שמגיש 6. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1173 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בירה מלאה, אבקת ג'ינג'ר, אבקת קארי חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גריל ג'מייקני Jerked מקלות תיפוף, ג'מייקני Jerked Tri-Tip עם קוקוס בצל ירוק, ו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בסיר גדול או בסיר.
חום מעל חום בינוני, עד מעובה מעט מופחת. מגניב ולאחסן במיכלי פלסטיק או צנצנות במקרר עד מוכן לשימוש.
עבור צלעות, במקום על גריל ללא רוטב לצרוב את שני הצדדים. תשתמש במלקחיים. (לא מזלגות, המאפשרים מיצים לרוץ.). צייר את שני הצדדים ברוטב.
מקום על הגריל ו sear צד ראשון, כ 5 דקות. הסתובב וצבע מחדש את הצד הצרוב.
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. השפים FN לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.